reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Lana, bardzo mi przykro. Tylko tyle moge powiedzieć. Ale nie załamuj się, bo fasolka już zbliża się do Ciiebie wielkikim krokami..mówię Ci ;)

reklama
Lanuś..tak bardzo mi smutno razem z Tobą..dopingowałam Ci i tzrymałam kciuki..cóż..moze TY po prostu czekasz na mnie:)..ja w każdym razie wciąż wierzę, że już wkrótce będziesz drugi raz szczęśliwa mama..a w szafce bedzie leżal drugi pozytywny na pamiątkę;)..!!

Cuż Lana czeka Cię kolejny misiąc baraszkowania do upadłego ;D Kożystaj ile możesz, bo mój mężulek pewnie cierpi, bo ja w ogóle nie mam ochoty :(

Hej dziewczynki, dawno mnie nie było. Postanowiłam sie wyciszyć i w spokoju starać sie o dzidzię. Pisze do Was bo Wy bedziecie wiedziały i napewno mi pomożecie. A mianowicie dziś rano zrobiłam test ciążowy Quick Viue i miałam dwie kreseczki - jedna niebieska(testowa) a druga różowa tylko że bardzo słabo widoczna. Zrobiłam test w 26 dniu cyklu ponieważ nie czuje sie najlepiej: boli mnie podbrzusze a piersi rwą (tak po bokach). Cykle mam 30/31 dniowe. Już samam nie wiem co o tym myśleć. Gęba mi sie śmieje ale z drugiej strony boję sie czy nie robię sobie niepotrzebnej nadzei. Co Wy o tym myślicie?? Prosze poradzcie mi :-[

Już kilka razy słyszałam tu na forum, że dziewczyny miały taką słabą kreseczkę..a po kilku dniach wyszła już gruba....:D
Oj coś czuję, że ty w ciąży jesteś. Hip Hip Hura :D
Proponuję zrobić za 2-3 dnii jeszcze raz dla pewności. Wówczas już powinien test na 100% pokazać czy jesteś czy nie..ale ta blada różowa kreska to już może być oznaka, że coś się święci :D

Zgadzam się z Agnezz, proponuję, żebyś poczekała jeszcze do dnia spodziewanej miesiączki i powtórzyła test. Chociaż jestem prawie pewna, że wyjdzie jak najbardziej pozytywnie!

Jesteście super!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Siedziałam na tym stołku i przebierałamz niecierpliwości nogami kiedy któraś z Was coś szkrobnie. Potwórzę test za 2-3 dni i oczywiście Was poinformuję. Co do samopoczucia zapomniałam wspomnieć o bólach głowy, zgadze i niestrawnościach.
Całuje mocno i życzę Wam wszystkim fasolek jak sie patrzy ;D!!!

Lana strasznie mi przykro ,ale mnie też zalala @ ,zobaczysz my bedziemy mamusiami w marcu ,Marcia w tym teście jeśli jest niskie HCG ,kreska może być słąbo różowa pod warunkiem ,że nie jest to cień a faktycznie blado różowa kreska,trzymam kciuki powtórz test po 48 godzinach.

reklama
Też czytalam tu, ze dziewczęta robiły dla pewnosci drugi..bo pierwszy-blada jedna krecha-no ale drugi już rozwial wątpiloiwsci-wiec Marcia:)-ja pewnie juz bym swietowala;)

Do góry