reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj MANTIS w naszym gronie  :D
Nie, to nic strasznego, ze chcesz sobie tydzien PO zatestowac. Tu wsrod forumowiczek raczej nie ma przeciwnych dziewczyn co do testowania, tylko po prostu testy czasem nie pokazuja prawdy...( a nadzieje sa nieraz bardzo duze - wiem po sobie, prawie co m-c czekam na II kreseczki...juz od dlugich m-cy...  :( )
Test najlepiej wykonac od 5 do 7 lub nawet wiecej dni po spozniajacej sie @ bo zawsze moze sie okazac, ze test wykonany wczesniej nie wykaze obecnosci fasolki.
POZDRAWIAM CIE I ZYCZE POWODZENIA I SZYBKIEGO ZAFASOLKOWANIA  :) :) :)

reklama
Witaj mantis !!my po prostu boimy sie zobaczyc I kreseczke...
ja osobiscie wole zobaczyc @ niz ta I samotną kreche. juz tyle razy ją widziałam i to nic przyjemnego...

LANA , kochanie, modle sie o ciebie, zeby to była fasolka!!!

Mantiswitaj w naszym gronie-i życzę szybkiego owocnego zafasolkowania.Nie zrozumiałam ostatniego pytania o testach-o co chodzi? ???

Mantis-już wiem o co chodzi o te teściki -rany ,ale jestem dziś ciężko kapująca -dziewczyny mają racje,najlepiej zrobić kilka dni po terminie @ Elżbietka-dzięki za modlitwy,ja też się modle.Teścik właśnie zakupiłam,i poczekam może jutro lub pojutrze będe robić-jeśli oczywiście nie pokarze się @Mam nadzieje ,że te wszystki szczęśliwe fluidki podziałały ::) ;D

reklama
LANA
ciesze sei bo wszystko wskazuje na to ze to fasolka...;-)) oczywiscie nie zapeszajmy... co do tempki to czytalam na FF ze po owulacji tempka jest wyzsza o jakies 1-4 kreski od tej owulacyjnej . np jeseli owulacyjna jest ok 37-37.2 to ta pozniejsza jest 37.3-37.5 jest to tzw cykl trojfazowy i zdazra sie kiedy wystepuje ciaza...Wiec...Badz dobrej mysli!!!!

Co do sluzu to mnie tez zalewa czuje sie jak przy owulacji i to po wiesiolku tyle ze sluz wyglada jak zageszczone mleko...ale u mnie to dopiero 12 dzien po wiec czekam..

Do góry