reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
dziewczyny, szczególnie zafasolkowane, te które maja dzidziusie, jesdnym słowem te które znaja temat z wlasnego doświaczenia.
mam pytanie - prosbe: kiedy zaobserowowałyście pierwsze objawy ciązy i jakie one były??czyli kiedy zaczęłyście przeczuwac że jest w was ktos??

Cześć Elżbietka :)

Pierwszym objawem jaki czułam był ból piersi, inny niż przed @, piersi bolały mnie tak po bokach i szybko zrobiły się większe- odczulam to już po 4-5 dniach. A niedługo potem dołączyła zgaga, poza tym często chodziłam robić siusiu i strasznie chciało mi się spać, rano nie mogłam wstać a po południu zasypiałam jak tylko siadłam, nigdy wcześniej nie spałam w dzień ;) I temp. 37,2-4. Wszystkie objawy zostały do dziś. Pozdrawiam i trzymam kciuki :D

Hej dziewuszki. Bedę powtarzać test we wtorek-w dzień kiedy powinnam dostać @. Mam nadzieję, że tak jak w piątek wyjdzie pozytywny tylko że bardziej wyraźny. Jeżeli chodzi o objawy to najbardziej dokucza mi ból głowy, ból piersi specificzny (piersi bolą mnie jakby ktoś mnie je porządnie obił albo rwą tak po bokach) czasmi ból podbrzusza (po stranie jajników) no i zgaga. Często mi sie też odbija po tym co zjem. Nigdy tego wcześniej nie zauważyłam z takim nasileniem. Acha no i spanko, spanko, spanko. Ciekawe, ciekawe... ::)Całuski dla wszystkich!!

Lilith chciałam Ci powiedzieć , że całym serduchem jestem z Tobą. Mnie spotkało to samo w zeszłym roku i naprawde wiem co czujesz. Trzymaj sie, to samo musi przejść ale i wymaga czasu dlatego życzę Ci wsparcia i dużo zrozumienia od nalbliższych Ci osób. Wszystko będzie ok. Wierzę w to ogromnie. Odpocznij i wracaj do nas!! Całuski :-* :-* :-* :-*

Lilith, bardzo mi przykro... aż się popłakałam. Trzymaj się Serduszko, bądż dobrej myśli. Całuję Cię mocno!!!!

dziekuje za myslicie!! ja czuje sie juz wsumie dobrze! i teraz mysle juz o nowym cyklu!!i o was i waszych fasolkach!!

reklama
Do góry