reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

LANA ja u siebie wczoraj zauwazylam takie cos niby sluz  ;D trudno okreslic co to , w kazdym badz razie wilgotno  jest ;) .... zycze Ci aby to byla fasoleczka :)

mantis witam :) ... co do dlugosci staran...cuda są :) .. my sie staralismy tez pierwszy cykl i juz jest pozytywny wynik :) ... powodzenia i zycze fasoleczki :)

reklama
Oj jak fajnie byc tak milo przywitanym :) co do testu to i tak go zrobie bo nie wytrzymam do @ :p , kupie sobie nawet dwa !!!!! A moze wiecie ile takie testy kosztuja??? i ktore sa najbardziej wiarygodne ???

Witaj Mantis !!!-owocnego starania Ci życzę;)Cieszę sie, ze do nas dołączyłas:)-Powodzenia!

Mantis-te z dzidzią w ręczniczku testy nazywają się QUICK VUE,są naprawde dobre,ja dzis niestety nie dostałam go w aptece i zakupiłam PRE TEST koszt niecałe 12 zł. kupowałam go wcześniej-ale oczywiście była ta pechowa jedna krecha   :mad: bo nie byłam w ciąży,ale ten QUICK-przyniósł mi raz szczęście gdy 6-lat temu zaszłam w pierwszą ciąże z moją córcią   ;D .Mam ten test z dwoma kreskami do dzisiejszego dnia-zostawiłam go jako pamiątke  ;D Życzę owocnego testowania. ;D

Jejciu Lana życzę Ci żeby byly II zaraz nam napisz!!! Rano zajrzę i mam nadzieję że będzie pozytywna odp :)
Trzymam kciuki i się też pomodlę :) buziaczki

MAJECZKO nawiązując do twojego pytania ,moja znajoma myślała że dostała wcześniej okres ,ale to było jak pożniej pokazało usg plamienie implantacyjne bo nie 4 tyd. ciąży a 7 czy cos tak.Czy cos tagiego dotyczy ciebie?

LANA oby to fasolka pukala do Ciebie !!! Testuj , testuj - cos mi mowi, ze jestes blisko spelnienia marzen :D POWODZENIA czekamy na info o II kreseczkach u Ciebie :) A Twoja coreczka jakby sie cieszyla , ho ho ho ;)

reklama
:( :( :( :( :(-niestety test wyszedł negatywny -wredna jedna krecha-czyli zostało mi czekanie na @.Trudno co zrobić ,trzeba czekać -może następnym razem się poszczęści.Rany !!! jaki organizm potrafi być przewrotny i tak świruje ,że można zgłupieć.

Do góry