Robale
Fanka BB :)
trzymam kciuki lady :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzis 31 dzien cyklu okresu nie ma a brzuch i jajniki bola tak jak zazwyczaj w poczatkowych dniach okresu.co wy na To?
Dodam tylko ze wczoraj z samego rana mialam malutkie plamienie doslownie kilka kropli i od tamtej chwili juz nic..
Cześć DziewczynyJestem tu pierwszy raz i mam ten sam problem co wy starnia się o dzidzię:-)Już tyle cykli staramy sie z mężem i nic , ale teraz zauważyłam ja jak i mój mąż to potwierdził że od paru dni mam zaciemnione wargo sromowe mniejsze przyznaje ze nigdy tego nie miałamOczywiście niewiem co o tym mysleć @ mam dostac 28 sierpnia chociaz nie zdziwie się jak sie spóźni bo niestety nie mam regularnych cykliPomózcie doradźcie coś z testem nie chce wyskakiwac bo już popadam w rutynę. czy ktoś miała tak kiedyś z tymi wargami??
dziekuje za rade w takim razie poczekam jeszcze tydzien i zrobie kolejny(swoja droga nie wiem jak wytrzymam