reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

tej moj cykl starań tez bardiej powazny bo i temp mierze i badam sluz i wiem ze pecherzyk byl i rosł no i albo wczoraj pękł albo dzisiaj to zrobi :) nie wiem temp mi sie tak rysuje : 36,25 --> 36,45 --> 36,3 --> 36,4 --> 36,52 to dzisiaj :) zazwyczaj miałam taka niziutką temperaturke moze akurat sie uda cos.... zobaczymy juro co termometr pokaze :)

miłego dnia zycze :)
:-)Oby tempka rosła jak najwyżej:tak::-)
Kochana wklej sobie suwaczek, żebyśmy wszystkie tu mogły dopingowac Cię w testowaniu:tak::-)

reklama
agniesiak postaram się własnie cos tam próbowalam i na maila mam i coś przyjsć tylko nie wiem czy bede wiedzialaj ak to wkleić później .... no ale może sie uda :tak: temp mi sie utrzymuje na 36.5 to i tak wyżej niz 36.2-36.3 jaką zazwyczaj mam .... prawdopodobnie wczoraj owu albo przedwczoraj była no i zobaczymy co z tego będzie ;-) a pracujemy w pocie czoła :-)

u mnie @ rozkręciła się na całego. na dwa dni przed terminem. :baffled:

Frieda! no kochana, moje pierworodne spłodzone w Zakopanem! trzymam kciuki!
Kasiulek! testowałaś?

owulkującym powodzenia życzę!

Wróciłam własnie ze szkoły, jestem padnięta jak Rex;-) Tempka dziś 36,75 ale zakłócona bo mierzona o 5 rano..
Zobaczymy jaka jutro będzie przy "normalnym" pomiarze. Tak mi sie nie chce jutro do pracy iśc.. moze któras mnie chce zastapic?:-pHehe, żartuje:-D No a teraz Kochane zmykam do mojego M i poogladamy tv:-)

agniesiak postaram się własnie cos tam próbowalam i na maila mam i coś przyjsć tylko nie wiem czy bede wiedzialaj ak to wkleić później .... no ale może sie uda :tak: temp mi sie utrzymuje na 36.5 to i tak wyżej niz 36.2-36.3 jaką zazwyczaj mam .... prawdopodobnie wczoraj owu albo przedwczoraj była no i zobaczymy co z tego będzie ;-) a pracujemy w pocie czoła :-)
Niech rośnie tempka, niech rosnie:-)
A jak będziesz miała problemy z wklejeniem suwaczka to pisz śmiało, pomożemy:tak:

u mnie @ rozkręciła się na całego. na dwa dni przed terminem. :baffled:

Frieda! no kochana, moje pierworodne spłodzone w Zakopanem! trzymam kciuki!
Kasiulek! testowałaś?

owulkującym powodzenia życzę!
Przytulam Kochana:tak: W następnym cyklu bedzie lepiej:tak:

Kochane, mam do Was takie pytanie - po ilu dniach od domniemanego zapłodnienia można zrobić betę? Pytam, ponieważ zaczęłam brać luteinę i mam ją przyjmować do 2 lipca, czyli do 13-14 dnia od owulacji. Ostatniego dnia chcę pójść do doktora pogadać jakie są efekty brania tego hormonu i dobrze by było wtedy wiedzieć czy "okołogórska wpadka" ;-) doszła do skutku i jeśli jest fasolinka to jak tę luteinę dalej przyjmować. Czyli pytanie brzmi - czy w 13 dniu od owulacji ma sens zrobienie bety, czy to jeszcze za wcześnie?
Wiecie co? Śmiesznie się patrzy na własny suwaczek, gdzie stoi, że do owulacji jeszcze dwa dni w momencie, gdy w/w zrobiła mi psikusa i przyszła 3-4 dni temu. :-)

Dzień dobry kochane :*

Testowałam, oczywiście przed terminem (w sobote) bo wytrzymać nie mogłam, i nic.. jedna krecha różowa, druga..biała heh. nie wiem jakim cudem i czy tak ma być. ale na teście było lekko różowe pole, jedna kreska mocno różowa, i druga biała. wiem wiem, pewnie to nic nie znaczy.. Eh, piersi mnie bolą i brzuch, ale to bardziej na @ wskazuje.. nie wiem jakim cudem tym razem staranka się nie udały.. :(

reklama
Kochane, mam do Was takie pytanie - po ilu dniach od domniemanego zapłodnienia można zrobić betę? Pytam, ponieważ zaczęłam brać luteinę i mam ją przyjmować do 2 lipca, czyli do 13-14 dnia od owulacji. Ostatniego dnia chcę pójść do doktora pogadać jakie są efekty brania tego hormonu i dobrze by było wtedy wiedzieć czy "okołogórska wpadka" ;-) doszła do skutku i jeśli jest fasolinka to jak tę luteinę dalej przyjmować. Czyli pytanie brzmi - czy w 13 dniu od owulacji ma sens zrobienie bety, czy to jeszcze za wcześnie?
Wiecie co? Śmiesznie się patrzy na własny suwaczek, gdzie stoi, że do owulacji jeszcze dwa dni w momencie, gdy w/w zrobiła mi psikusa i przyszła 3-4 dni temu. :-)

Witam ;-)
Beta wykrywa już kilkudniową ciąże....
Luteinę bierze się też na podtrzymanie więc jeśli zafasolkowałaś to luteina nie zaszkodzi a nawet pomoże :tak:

Do góry