xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Czesc dziewczynki.ja zaraz na usg lece zeby zobaczyc co ze mna jest nie tak,trzymajcie kciuki zeby wszystko ok bylo......bzuiaki:-(
będzie dobrze kochana :*
Witam!
U mnie nadal brak@. To już 9 dni! Test jutro. Brzuch jakiś mi się taki spuchniety zrobił,ale już nie boli od wczoraj. Nie wiem już co ze mną nie tak.
życzę fasolki! :*
brzuch boli, delikatnie plamię... początek @... :-(
oj
hm... mojego "budyniu" niewiele... ale też niby lekko mokrawo...
ech... od rana brzuch boli jak na @... więc czekam :-( jeszcze trzy dni. jakoś przestałam wierzyć w fasolkę. cóż, od następnego cyklu ruszamy ponownie do boju.
xXxIzuLQaxXx, trzymam kciuki! może się udało!
może jednak jest fasoleczka u Ciebie :* życzę Ci tego by Ci się udało
gaba82 my rzeczywiście idziemy że się tak wyrażę "łeb w łeb" :-) ale wiecie co? spanikowałam, wymyśliłam pierdyliard powodów, żeby przesunąć pracę nad potomstwem na lipiec albo i na sierpieńczy Wam też zdarzają się takie chwile zwątpienia i zwycięstwa lęków i obaw nad chęciami? Bo zaraz będzie czas na przytulańsko, a mi się jakoś zabrakło chęci do zafasolkowania. Głupio to tak trochę, taka staraczka co się nie stara.
xXxIzuLQaxXx życzę Ci fasoleczki z całego serca ale to może być też to co u mnie, czyli niedobór progesteronu, Twoje objawy są mi bardzo znajome.
Dla dziewczyn o silnych nerwach artukulik polityczno-przepychankowy. Póki co pozostawię go bez komentarza.
a jak sie dowiedzieć czy faktycznie mam niedobór progesteronu?
nie przejmuj sie, ja po ostatniej wizycie u lekarza tez tak spanikowałam że do teraz nie mam ochoty na seks hehe.
Kochana mam podobne objawy... Ale z tego co mi wiadomo to na "objawy ciążowe" to raczej za wczesnie.. No ja nie wiem, nie znam się. Dziś u mnie tempka 36,7 i na tescie owu druga blada krecha, czyli już po owulce i teraz tylko czekanie
Oby były na końcu oczekiwania wynik z dwiema kreskami:-)
zobaczymy jak to bedzie
Tak w ogóle to witam kochane :*
śniło mi się że miałam dwie kreski na teście.. ale to tylko sen niestety.