reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
oj baby, ale wyście się dziś rozpisały haha :)

tak w ogóle to dzień dobry wszystkim :):*

zjawiam się teraz dopiero bo od rana zagoniona byłam, później wróciłam ze szkoły i poszłam spac, no i teraz siadłam na chwilkę do laptopa..

tak wracając do tego spania, to jak tylko się obudziłam, to zatestowałam.. wiem wiem, najgorszy błąd w moim życiu.. nie dość że przed okresem, to jeszcze po południu.. ;/ no i wyszedł negative.. :( tylko że to dziwne bo dzis rano jak myłam zęby, to mnie tak zaczęło naciągać na wymioty że szok ;/ ale może to jakiś inny powód.. ja juz nie wiem nic. wiem tylko tyle że jakiś wewnętrzny głosik mi mówi że mam nie wierzyć w ten test.. Ale wszystko się okaże za pare dni ;]

Floryda, gratuluję :*:*:* zdrówka Wam życzę :)

oj baby, ale wyście się dziś rozpisały haha :)

tak w ogóle to dzień dobry wszystkim :):*

zjawiam się teraz dopiero bo od rana zagoniona byłam, później wróciłam ze szkoły i poszłam spac, no i teraz siadłam na chwilkę do laptopa..

tak wracając do tego spania, to jak tylko się obudziłam, to zatestowałam.. wiem wiem, najgorszy błąd w moim życiu.. nie dość że przed okresem, to jeszcze po południu.. ;/ no i wyszedł negative.. :( tylko że to dziwne bo dzis rano jak myłam zęby, to mnie tak zaczęło naciągać na wymioty że szok ;/ ale może to jakiś inny powód.. ja juz nie wiem nic. wiem tylko tyle że jakiś wewnętrzny głosik mi mówi że mam nie wierzyć w ten test.. Ale wszystko się okaże za pare dni ;]

Floryda, gratuluję :*:*:* zdrówka Wam życzę :)
Widzę, że jutro testujesz?:-p:-)
Powodzenia życzę!
Ja czekam na @:-D

Widzę, że jutro testujesz?:-p:-)
Powodzenia życzę!
Ja czekam na @:-D

no ja teraz nie wiem czy czekać na @ czy testować :confused2:
bo z tego co już wspomniałam, to w ten test co zrobiłam to nie wierze, no i czytałam objawy u florydy i mam podobnie, no ale różnie to bywa, i jednak może przyjść @. heh, to wszystko jest dziwne.. zatestuje w sobote rano, bo Mój wtedy będzie ;-)
a tak w ogóle to Mój jutro przyjeżdza w nocy i już doczekać się nie mogę.. ajj :laugh2::laugh2::laugh2: tylko jak @ dostane, to zbyt dużo sie nie podzieje, a szkoda hehe.

no ja teraz nie wiem czy czekać na @ czy testować :confused2:
bo z tego co już wspomniałam, to w ten test co zrobiłam to nie wierze, no i czytałam objawy u florydy i mam podobnie, no ale różnie to bywa, i jednak może przyjść @. heh, to wszystko jest dziwne.. zatestuje w sobote rano, bo Mój wtedy będzie ;-)
a tak w ogóle to Mój jutro przyjeżdza w nocy i już doczekać się nie mogę.. ajj :laugh2::laugh2::laugh2: tylko jak @ dostane, to zbyt dużo sie nie podzieje, a szkoda hehe.

Test robilam 20maja i wyszedl negatywny i tez glosik mi mowil zeby sie nie zalamywac.. Moze to jakis szosty zmysl?
Powiem Wam, ze gdybym nie byla walnieta na punkcie tych testow to pewnie kijanki bym teraz nie hodowala :) bo owulacje mialam rownoczesnie w dniach kidy mialam jeszcze plamienie!
Aaaa, i test robilam BOBOTESTEM, na drugi dzien QuickVue i kreseczka byla bledsza, stad wniosek ze BOBOTEST jest czulszy :)

Ps. Wlasnie przypalilam ziemniaki hihihhi :)

reklama
Do góry