reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzieki Kochane!
Dla mnie to jakas abstrakcja.. Nie dociera do mnie ze moge miec kijanke w brzuchu.. W dodatku te bole, ciagle sie martwie ze przyjdzie jednak @...

My, kobiety, to jestemy jednak dziwne istoty.. Bez zamartwiania sie chyba ciezko byloby nam zyc.. :-D Maz sie smieje ze nawet jak bede miala wielki brzuchol to dalej bede chodzic i narzekac ze to napewno tylko wzdecie! :)

Napisze jak odbiore wyniki. :tak::tak:
Kochana ale żadnych objawów takich jak zawroty głowy czy coś? Tylko @ się spoźnila?:-) No to super:tak: Ja czekam na @ i od czerwca ruszamy pełną parą bo raczej teraz to za późno się zabralismy do tego:-p

reklama
Dzieki Kochane!
Dla mnie to jakas abstrakcja.. Nie dociera do mnie ze moge miec kijanke w brzuchu.. W dodatku te bole, ciagle sie martwie ze przyjdzie jednak @...

My, kobiety, to jestemy jednak dziwne istoty.. Bez zamartwiania sie chyba ciezko byloby nam zyc.. :-D Maz sie smieje ze nawet jak bede miala wielki brzuchol to dalej bede chodzic i narzekac ze to napewno tylko wzdecie! :)

Napisze jak odbiore wyniki. :tak::tak:

Gratulacje

Ja też od wczoraj mam bóle brzucha jak na @, ale trochę takie inne. Wiem, że to zawcześnie na objawy, bo dopiero za 6 dni ma przyjść @. I bolą mnie też jajniki. Ale się nakręcam

Gratulacje

Ja też od wczoraj mam bóle brzucha jak na @, ale trochę takie inne. Wiem, że to zawcześnie na objawy, bo dopiero za 6 dni ma przyjść @. I bolą mnie też jajniki. Ale się nakręcam
Nie nakręcaj się Kochana.. ja jutro powinnam testowac i zero objawów, może tylko brzuszek lekko pobolewa na @ i cycuszki troszkę z boku, ale to normalne przed @:-p Czekam cierpliwie na @ by w czerwcu dalej gwałcic M:-p:-D:-D

Aga, od dawna się starasz??
Twoje posty są takie "wesołe" :tak: Tez chciałabym mieć taki pełen luz i cierpliwość :-)

Aga, od dawna się starasz??
Twoje posty są takie "wesołe" :tak: Tez chciałabym mieć taki pełen luz i cierpliwość :-)

Juz troszzkę cykli za nami.. nie pamietam dokładnie;-):-)
Trzeba byc wesołym i tak podchodzic do fasolki bo inaczej to dupa zbita:-D:-D
Trzeba czasem się wyluzowac:tak:
A Ty Kochana wstaw sobie jakiś suwaczek bo nie wiem kiedy testa robisz:-p:-)

Oj u mnie nie tak łatwo z tymi suwaczkami, bo mam bardzo nieregularne @ a teraz to jej przecież w ogóle nie ma i takie to własnie popier... :wściekła/y:
Ale jak się będzie regulować to wstawię :tak:

Kochana ale żadnych objawów takich jak zawroty głowy czy coś? Tylko @ się spoźnila?:-) No to super:tak: Ja czekam na @ i od czerwca ruszamy pełną parą bo raczej teraz to za późno się zabralismy do tego:-p

Pierwszy objaw to ciagle zmecznie, poprostu w kazdej pozycji molabym zasnac. Myslalam ze to przez zalamanie pogody.. No i jak zawsze jem niewiele (54kg) to przez 4dni jadlam wiecej od meza, ciagle podjadalam z lodowki. Ale to byc moze zbieg okolicznosci tylko :)
Agniesiak85, ciezko powiedzec czy @ sie spozniala, bo ja miala 2 razy te dziwne plamienia (jak sie teraz okazalo ktores z nich musialo byc skąpą @) wiec nie wiedzialam dokladni kiedy powinnam sie jej spodziewac..
A ze jestem testoholiczka :-D to ciagle robilam owulacyjne i raz na jakis czas ciazowy :) Prawie sie udlawilam pasta do zebow jak pojawila sie druga kreska :rofl2:
Co do bóli brzucha, faktycznie identyczne jak na @, ale od wczoraj znacznie silniejsze..
Zaraz wsiadam w auto i jade po wyniki :)

Pierwszy objaw to ciagle zmecznie, poprostu w kazdej pozycji molabym zasnac. Myslalam ze to przez zalamanie pogody.. No i jak zawsze jem niewiele (54kg) to przez 4dni jadlam wiecej od meza, ciagle podjadalam z lodowki. Ale to byc moze zbieg okolicznosci tylko :)
Agniesiak85, ciezko powiedzec czy @ sie spozniala, bo ja miala 2 razy te dziwne plamienia (jak sie teraz okazalo ktores z nich musialo byc skąpą @) wiec nie wiedzialam dokladni kiedy powinnam sie jej spodziewac..
A ze jestem testoholiczka :-D to ciagle robilam owulacyjne i raz na jakis czas ciazowy :) Prawie sie udlawilam pasta do zebow jak pojawila sie druga kreska :rofl2:
Co do bóli brzucha, faktycznie identyczne jak na @, ale od wczoraj znacznie silniejsze..
Zaraz wsiadam w auto i jade po wyniki :)
:-):-):-):-) Pochwal sie jak wrócisz z wynikami:tak::-):-)

reklama
Dziewczyny, ja chyba jestem jakas niedouczona..
Beta HCG mam 629,7 mIU/ml ale nie rozumiem tych przedziałów...
3tydz. - 5,8 - 71.2
4tydz. - 9.5 - 750
5tydz. 217 - 7138
6tydz. 158 - 31795 itd..
ale dlaczego pierwszy zakres konczy sie na 71.2 a drugi zaczyna od 9.5 ??

Do góry