reklama
bo mi wyszło 67.29 czy to cioza????
Jak patrze w ta moja tabelke to cholera ciezko powiedziec, bo miescisz sie w dwoch przedzialach. Hormon ten powinien ci znacznie wzrosnac po jednej dobie, wiec zrob kolejne badanie jutro dla pewnosci
Czekaj, napisz jeszcze w jakich jdnostkach jest ten twoj wynik!
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Test robilam 20maja i wyszedl negatywny i tez glosik mi mowil zeby sie nie zalamywac.. Moze to jakis szosty zmysl?
Powiem Wam, ze gdybym nie byla walnieta na punkcie tych testow to pewnie kijanki bym teraz nie hodowala bo owulacje mialam rownoczesnie w dniach kidy mialam jeszcze plamienie!
Aaaa, i test robilam BOBOTESTEM, na drugi dzien QuickVue i kreseczka byla bledsza, stad wniosek ze BOBOTEST jest czulszy
Ps. Wlasnie przypalilam ziemniaki hihihhi
może cos w tym jest przekonam się za pare dni jejku, jak ja bym chciała by to byla fasolka.. a mam pytanie: bolała Cie głowa? mnie boli głowa już od tygodnia cały czas..
może cos w tym jest przekonam się za pare dni jejku, jak ja bym chciała by to byla fasolka.. a mam pytanie: bolała Cie głowa? mnie boli głowa już od tygodnia cały czas..
Nie, glowa mnie nie bolala, za to caly czas cmiło mnie podbrzusze. To sa tak subtelne znaki ze ciezko powiedziec, czy to objaw ciazy czy jakies nasze imaginacje. Np ostatnio rzucilam sie na rodzynki w czekoladzi, praktycznie wsypalam je sobie do buzi i polknelam z nieopisana rozkosza.. Czy to byla zachcianka? Nie wiem.
xXxIzuLQaxXx nie masz gdzies na zbyciu testu owu? Jakby ci jakis zostal, to zrob dla checy, a co tam
xXxIzuLQaxXx
Nie, glowa mnie nie bolala, za to caly czas cmiło mnie podbrzusze. To sa tak subtelne znaki ze ciezko powiedziec, czy to objaw ciazy czy jakies nasze imaginacje. Np ostatnio rzucilam sie na rodzynki w czekoladzi, praktycznie wsypalam je sobie do buzi i polknelam z nieopisana rozkosza.. Czy to byla zachcianka? Nie wiem.
xXxIzuLQaxXx nie masz gdzies na zbyciu testu owu? Jakby ci jakis zostal, to zrob dla checy, a co tam
nie, nie mam takiego testu. nigdy takiego nawet nie robiłam.
a co do 'zachcianek' to ja sie ostatnio rzuciłam na ogórki i surówke z czerwonej kapusty ;]
xXxIzuLQaxXx
Witam was dziewczyny.caly czas was podczytuje ::-) i....tez sie udziele .
No wiec staram sie juz 8m-cy i niestety nie wychodzi mam juz synka 8-letniego .
P.s. jak wstawic suwaczek ??
uda Ci się napewno zycze powodzenia :*
xXxIzuLQaxXx
pewnie że tak jak nie teraz to później ale uda się napewno! ;]:*
reklama