reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama

no to super :) wejdź na swój profil :) pokarze Ci się okienko z Twoimi danymi itd. po prawej stronie mniej więcej w połowie tego okienka będziesz miała takie coś jak "dostosuj profil". klikasz na to i pojawia Ci się takie coś. tam po lewej stronie znajdź "edytuj sygnaturę". kliknij na to. i do tego duzego okienka co się pojawi wklej 'adres' suwaczka, który zaczyna się zwykle od htt:// itd :) no i klikasz na dole na "zapisz sygnaturę" no i masz :):):)

o to chodzi ze niewiem bo lekarz mi niepokazał i powiedział ze mam za niski nic wiecej a ten wynik zobaczyłam bo lerzał u niego na biurku

Nie, glowa mnie nie bolala, za to caly czas cmiło mnie podbrzusze. To sa tak subtelne znaki ze ciezko powiedziec, czy to objaw ciazy czy jakies nasze imaginacje.
A może pamiętasz od którego dnia cyklu? Bo mnie teraz też trochę boli:laugh2:
Mam wrażenie że w tym cyklu uda się;-)
Ale tylko wam o tym mówię:zawstydzona/y:

kobietki, ja lece na pierwsza miłość :) wrócę po filmie :) buziole

Też ogladałam:-D

A my z M wróciliśmy z mega zakupów spozywczych i M robi teraz kolacyjkę:tak::-D:-D Dziś będziemy oglądac Dr Housea i moment prawdy:tak::-)
A @ zbliża się wielkim krokiem..:) Jak wróciliśmy z zakupów to myslałam,że przyszła i biegusiem do łazieneczki a tam tylko śluzik przedmałpowy:) Niech ona wreszcie przyjdzie a nie tak.. w ciuciu babke sie bawi;P

No mam nadzieje ze sie udalo z suwaczkami:))
A ja kochanu jutro testuje poniewaz jutro musze odstawic duphaston ....ten cykl mozna spisac na straty ale zatestuje bede spokojniejsza

reklama
No mam nadzieje ze sie udalo z suwaczkami:))
A ja kochane jutro testuje poniewaz jutro musze odstawic duphaston ....ten cykl mozna spisac na straty ale zatestuje bede spokojniejsza

Do góry