reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
no pewnie bez sensu... choc niektóre kobiety badaja przed @ nawet 5 dni i wychdzi słaba druga krecha...
z moim pechem to wątpliwe..
ehhh, nie badz taka pesymistka :* kiedys sie uda:* jezeli nie w tym cyklu to znaczy ze maluszek nie jest jeszcze gotowy na zamieszkanie w brzuszku, sa nastepne cykle
radze wszystkim, a sama to wszystko przezywam
buziaki ja juz sie klade wiec tez dobranoc wszytskim :*
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
nie jestem pesymistką.. po prostu dzis mam taki nastrój że szkoda gadać..
Też juz idę spać, dobranoc :*:*:*
Agniesiak85
Fanka BB :)
ehhh, nie badz taka pesymistka :* kiedys sie uda:* jezeli nie w tym cyklu to znaczy ze maluszek nie jest jeszcze gotowy na zamieszkanie w brzuszku, sa nastepne cykle
nie jestem pesymistką.. po prostu dzis mam taki nastrój że szkoda gadać..
Dobranoc Kobietki:-)
Black_Opal
Śpijcie smacznie
ja chyba zatestuje w dzień matki.. kurcze, bo nie wytrzymam dłużej.. eh.. kupiłam dziś taki test co już po kilku dniach wykrywa ciąże.. ale chyba to był zły pomysł.. ;/ masakra znów mi się humor pogorszył boję się.. najwyżej zatestuje 26, i powtórzę później znowu.. ale to chyba sensu nie ma ja juz nie wiem..
kurcze, mam prawie 38 stopni temperatury.. to chyba niedobrze
mam te same dylematy...powinnam zatestowac 27-28...ale korci mnie by tak w dzien matki..a drugi powod wracam od rodzicow z wakacji do siebie..wiec fajnie byloby na koniec "sprzedac" im takiego news-a- jakby sie udalo;-)
u mnie tylko ten czasem nachodzacy bol jak na@...klujace ..swedzace lekko cycuszki i ciutke wieksze...a juz 3 wieczor boli mnie krzyz!..jak teraz..zwalam to na przeciazenie..przedzwiganie...ale co do drzemek- u mnie wrecz przeciwnie- MOGE GORY PRZENOSIC!
aga23
Witam Was
Niemam miesiaczki od 1,5 tyg
od ok 3 bola mnie piersi, czesto biegam siusiu,teraz sie smieje zaraz moge plakac, brzuszek boli jak na @ ale nigdy tak długo sie niespozniał
Moze jutro zrobimy test ale jesteśmy z chłopakiem dobrej myśli
Niemam miesiaczki od 1,5 tyg
od ok 3 bola mnie piersi, czesto biegam siusiu,teraz sie smieje zaraz moge plakac, brzuszek boli jak na @ ale nigdy tak długo sie niespozniał
Moze jutro zrobimy test ale jesteśmy z chłopakiem dobrej myśli
GosiuniaT
Zaciekawiona BB
dzień dobry dziewczyny
i jak tam nastrój dzien przed testowaniem ??? bo u mnie bleehhh spać mi się chce a do pracy trzeba iść ... nic to - jakoś śniły mi się II więc obudziłam się i pomyślałam = to nic z tego nie będzei w tym miesiącu ...'
no ale do jutra -i tak nie wiem czy się odważę ...
i jak tam nastrój dzien przed testowaniem ??? bo u mnie bleehhh spać mi się chce a do pracy trzeba iść ... nic to - jakoś śniły mi się II więc obudziłam się i pomyślałam = to nic z tego nie będzei w tym miesiącu ...'
no ale do jutra -i tak nie wiem czy się odważę ...
reklama
Agniesiak85
Witajcie!
U mnie tempka z rana: 36,6 więc dupa zbita z Fasolki..
Zaczynamy z M od czerwca.. Trzymam za Was dziewczyny kciuki oby na teścikach pojawiły się dwie kreseczki:-)
U mnie tempka z rana: 36,6 więc dupa zbita z Fasolki..
Zaczynamy z M od czerwca.. Trzymam za Was dziewczyny kciuki oby na teścikach pojawiły się dwie kreseczki:-)