reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hhehehe każda ma drzemki ;) ja sobie mówię że pogoda tak na mnie działa i już :D ;o)

trzymajmy kciuki do wtorku - chociaż nie wiem czy zatestuję :p

Ehh.. to moje mierzenie temperatury to jakąś lipę odstawiłam bo mierzyłam pod pachą ;/
Kobitki się tu wypowiadają i posługują taką terminologią fachową a ze mnie taki laik :(
W ogóle mi smutno jest... o ile byłoby prościej jakby się zaszło bez problemów i zdrowo przeszło całą ciążę... i nie trzeba było by wiedzieć o tych wkładaniach termometrów we wszyskie dziurki ... Sorrki ale musiałam sie wyżalić...
Mam nadzieję że będę też mogła za kilka dni zatestować...
Życzę wszystkim aby się spełniły Wasze marzenia o fasolkach :***

PS> Fajnie że jesteście... Od razu się lepiej czuję jak się tak rozpisałam...
Pozdrawiam.

Ehh.. to moje mierzenie temperatury to jakąś lipę odstawiłam bo mierzyłam pod pachą ;/
Kobitki się tu wypowiadają i posługują taką terminologią fachową a ze mnie taki laik :(
W ogóle mi smutno jest... o ile byłoby prościej jakby się zaszło bez problemów i zdrowo przeszło całą ciążę... i nie trzeba było by wiedzieć o tych wkładaniach termometrów we wszyskie dziurki ... Sorrki ale musiałam sie wyżalić...
Mam nadzieję że będę też mogła za kilka dni zatestować...
Życzę wszystkim aby się spełniły Wasze marzenia o fasolkach :***

PS> Fajnie że jesteście... Od razu się lepiej czuję jak się tak rozpisałam...
Pozdrawiam.

heh:) nie przejmuj sie:) nie wszystko trzeba wiedziec, dlatego jest to forum :)
"W ogóle mi smutno jest... o ile byłoby prościej jakby się zaszło bez problemów i zdrowo przeszło całą ciążę..."
eh... skad ja to znam :(:hmm: ostatnio tez mam dołki z tego powodu:( tyle dziewczyn 16 letnich wpada za pierwszy razem, tyle jest biednych niechcianych fasolek,:unsure: a jak ktos juz sie stara i chce to sie pózniej okazuje, ze jakies torbiele, cykle bezowulacyjne, za malo progesteronu, policystyczne jajniki itd :growl::growl:to naprawde niesprawiedliwe:-:)-(

ja juz chyba nie biore tempki pod uwage... strasznie mi sie wacha, miedzy 36.9 a 37.4... i to potrafi tak w ciagu godziny (nie ruszałam sie jakos specjalnie)a moze termometr mam zwalony:p bo jeszcze wczoraj to bez problemu szubciutko mierzyłam a teraz musze troche czekac...
badałam tez szyjke, jest taka jakby opuchnieta, zamknieta(czuc takie zgrubienie - przepraszam, ze tak obrazowo pisze) i miekka chyba... w sumie to zadko keidy badam, wiec nie mam az takiej wprawy w tym...

"PS> Fajnie że jesteście... Od razu się lepiej czuję jak się tak rozpisałam...
Pozdrawiam"

:tak::rolleyes:ja tez sie ciesze,z e jet to forum,z e jestescie tu wszytskie :) bo mozna naprawde poczuc, ze nie jest sie sama i kazda trzyma za siebie wzajemnie kciuki :) to takie miłe :) ale sie rozpisałam :p:p buziaki dla was :***** :) no i oczywiście zycze || :rofl2::-):-)

Ostatnia edycja:
ja chyba zatestuje w dzień matki.. kurcze, bo nie wytrzymam dłużej.. eh.. kupiłam dziś taki test co już po kilku dniach wykrywa ciąże.. ale chyba to był zły pomysł.. ;/ masakra :(:(:( znów mi się humor pogorszył :( boję się.. najwyżej zatestuje 26, i powtórzę później znowu.. ale to chyba sensu nie ma :( ja juz nie wiem..

kurcze, mam prawie 38 stopni temperatury.. to chyba niedobrze :(

Ostatnia edycja:
ja chyba zatestuje w dzień matki.. kurcze, bo nie wytrzymam dłużej.. eh.. kupiłam dziś taki test co już po kilku dniach wykrywa ciąże.. ale chyba to był zły pomysł.. ;/ masakra :(:(:( znów mi się humor pogorszył :( boję się.. najwyżej zatestuje 26, i powtórzę później znowu.. ale to chyba sensu nie ma :( ja juz nie wiem..

Biedactwo.. zrób jak uważasz..
Ale pamietaj, nawet jak wyjdzie jedna krecha to następny cykl moze byc inny:tak: Zawsze będziemy Cię wspierac :tak:

widze ze nie tylko ja mam takie strasujace teraz dni:( ja tez taka jestem rozdrazniona, niepewna... boje sie... ale nic nie jest bez sensu, to wszytsko dla naszych przyszłych lub aktualnych fasolek... najchetniej to bym juz dzisiaj testowała:(:( mam jakies takie głupie uczucie, ze dzisiaj bedzie juz @ :(:( chyba ze ten bol i to napiecie brzucha to moze byc fasolka :(:(

Ostatnia edycja:
reklama
Biedactwo.. zrób jak uważasz..
Ale pamietaj, nawet jak wyjdzie jedna krecha to następny cykl moze byc inny:tak: Zawsze będziemy Cię wspierac :tak:

dziekuję :*:*:*

widze ze nie tylko ja mam takie strasujace teraz dni:( ja tez taka jestem rozdrazniona, niepewna... boje sie... ale nic nie jest bez sensu, to wszytsko dla naszych przyszłych lub aktualnych fasolek... najchetniej to bym juz dzisiaj testowała:(:(

ja też.. ale dziś to już napewno bez sensu testowac. eh.

życze Wam wszystkim powodzenia :*:*:*

Do góry