reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Za pięc dni ma przyjśc @... nie chcę się nakręcac, może jakieś choróbsko mnie łapie;-):-D

no a ja juz zgupiałam, jestem całkowicie zdezorientowana:shocked2:
temp o ktorej juz pisałam dzisiaj znowu byla nizsza. ale boli mnie teraz prawy jajnik:baffled:, az nogi mnie bola... i to tak jak podczas @ i mdli mnie...:szok:

reklama
no a ja juz zgupiałam, jestem całkowicie zdezorientowana:shocked2:
temp o ktorej juz pisałam dzisiaj znowu byla nizsza. ale boli mnie teraz prawy jajnik:baffled:, az nogi mnie bola... i to tak jak podczas @ i mdli mnie...:szok:

Podobno przed @ lub w dzień przyjścia @ spada tempka.. ale moze u Ciebie inaczej będzie. A mdlic też mnie w poprzednim cyklu mdliło i miałam zawroty głowy i cycuchy bolały a i tak @ była. Więc to nie ma reguły na objawy.:tak:

no własnie, ehh, kazda kobieta jest inna i kazdy cykl jest inny. nie ma co nakrecac sie, ale nie ma tez co sie poddawac :)

dla mnie temperaturka wogole nie jest miarodajna...ostatnio bylam wrecz pewna...bo przeciez ladnie rosla codziennie o kreske ..dwie i nawet w dniu byla 37,7...jak dostalam bylam w ciezkim szoku...:confused:

teraz to czuje sie bardziej na @ niz na cize...bo wieczorem od owulki pobolewa mnie krzyz i jajniki...do tego bola brodawki..cycuchy swedza...wiec czekam...jeszcze 3-4 dni...aa i mam mnostwo sluuzu..az czuje taki dyskomfort:shocked2:

My z M juz po obiadku:-D Teraz śmigam poleżec na sofce:tak:
Co do tempki... to ja dziś tylko zmierzyłam tak dla orientacji.. byłam pewna, że będzie 36,6 a tu taka niespodzianka.. pierwszy raz tak mam. Może wczesniej nie mialam owólacji, nie wiem.

No ja żadnych objawów nie mam:baffled: więc @ na bank:-D

My z M juz po obiadku:-D Teraz śmigam poleżec na sofce:tak:
Co do tempki... to ja dziś tylko zmierzyłam tak dla orientacji.. byłam pewna, że będzie 36,6 a tu taka niespodzianka.. pierwszy raz tak mam. Może wczesniej nie mialam owólacji, nie wiem.

No ja żadnych objawów nie mam:baffled: więc @ na bank:-D

niekoniecznie ma się objawy :) przecież każda kobietka jest inna :)

eh, ja oczywiście dziś punkt 14 udałam sie na drzemke.. i tak już jest od tygodnia że zawsze po południu nie mogę wytrzymac i muszę się zdrzemnąć chociaż na pół godzinki..

niekoniecznie ma się objawy :) przecież każda kobietka jest inna :)

eh, ja oczywiście dziś punkt 14 udałam sie na drzemke.. i tak już jest od tygodnia że zawsze po południu nie mogę wytrzymac i muszę się zdrzemnąć chociaż na pół godzinki..

mam to samo. a strasznie nie lubiłam spac popoludniami, a teraz to czesc mojego dnia:blink:

reklama
Do góry