Agniesiak85
Fanka BB :)
I ja własnie z drzemki wróciłam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hhehehe każda ma drzemki ja sobie mówię że pogoda tak na mnie działa i już ;o)
trzymajmy kciuki do wtorku - chociaż nie wiem czy zatestuję
Ehh.. to moje mierzenie temperatury to jakąś lipę odstawiłam bo mierzyłam pod pachą ;/
Kobitki się tu wypowiadają i posługują taką terminologią fachową a ze mnie taki laik
W ogóle mi smutno jest... o ile byłoby prościej jakby się zaszło bez problemów i zdrowo przeszło całą ciążę... i nie trzeba było by wiedzieć o tych wkładaniach termometrów we wszyskie dziurki ... Sorrki ale musiałam sie wyżalić...
Mam nadzieję że będę też mogła za kilka dni zatestować...
Życzę wszystkim aby się spełniły Wasze marzenia o fasolkach :***
PS> Fajnie że jesteście... Od razu się lepiej czuję jak się tak rozpisałam...
Pozdrawiam.
ja chyba zatestuje w dzień matki.. kurcze, bo nie wytrzymam dłużej.. eh.. kupiłam dziś taki test co już po kilku dniach wykrywa ciąże.. ale chyba to był zły pomysł.. ;/ masakra znów mi się humor pogorszył boję się.. najwyżej zatestuje 26, i powtórzę później znowu.. ale to chyba sensu nie ma ja juz nie wiem..
ja chyba zatestuje w dzień matki.. kurcze, bo nie wytrzymam dłużej.. eh.. kupiłam dziś taki test co już po kilku dniach wykrywa ciąże.. ale chyba to był zły pomysł.. ;/ masakra znów mi się humor pogorszył boję się.. najwyżej zatestuje 26, i powtórzę później znowu.. ale to chyba sensu nie ma ja juz nie wiem..
Biedactwo.. zrób jak uważasz..
Ale pamietaj, nawet jak wyjdzie jedna krecha to następny cykl moze byc inny Zawsze będziemy Cię wspierac
widze ze nie tylko ja mam takie strasujace teraz dni ja tez taka jestem rozdrazniona, niepewna... boje sie... ale nic nie jest bez sensu, to wszytsko dla naszych przyszłych lub aktualnych fasolek... najchetniej to bym juz dzisiaj testowała