Agniesiak85
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczynki. Wpadłam do Was, bo już świruje. Czekam na dzień spodziewanej @, ale to jeszcze 4 dni... Test już leży w łazience i tak się do mnie uśmiecha, a ja wiem, że to jeszcze wcześnie, żeby testować. Sama nie wiem. Od jakiegoś czasu tak mi dziwnie na żołądku, niby nie mdłości, ale jakoś mi niewyraźnie, dopadła mnie zgaga, piersi mnie nie bolą, tylko się powiększyły, przynajmniej mi się tak wydaje. W ogóle nic nie zapowiada, żeby @ miała przyjść, bo nie odczuwam żadnych jej dotychczasowych objawów. Kurczaczek, najgorsze jest to czekanie. Wy też tak macie? W pierwszej ciąży, której niestety nie utrzymałam, nie doszukiwałam się objawów, bo nie podejrzewałam nawet, że mogę być. Raz tylko przeszła mi taka myśl przez głowę, w związku z dziwną zachcianką co do jedzenia, ale to było raczej z "uśmiechem". A może jednak zrobić test...?
Poczekaj z tym teścikiem te 4 dni ALbo na betkę idź..;-)
Ale wierzę, że będzie dobrze..
Ale wierzę, że będzie dobrze..
cześć dziewczyny
zarejestrowałam się już jakiś czas temu ale jakoś wszystko mnie przytłaczało - a teraz od paru miesięcy wrzuciliśmy z mężem na luz i czekamy
małż się śmieje że nie wychodzi nam bo on cały czas myśli że to pierwszy raz a przecież mówią że za pierwszym razem się nie zachodzi
lekarz powiedział mi żebym robiła sobie testy owu i wtedy będziemy mieli pewność czy jest w ogóle owu i czy można spokojnie działać dalej gdyby nie wychodziło nadal
11.i 12.05 testy owu pokazały II grube krechy :-)tak więc nadzieja jest - od owu nadal bolą mnie jajniory masakra jakaś i piersi też - no i ta senność wszyscy do mnie w pracy że to pewnie ciąża - a ja na to że to nie możliwe hehehhee chociaż nie powiem że bardzo bardzo byśmy się cieszyli tak długo już czekamy na naszą fasolkę że przestałam wierzyć i wsłuchiwać się w organizm
3mam kciuki za nas wszystkie i mam nadzieję że zobaczymy niedługo II krechy na teście - nie tylko owu :-)
No Kochana a może jednak to Fasolinka, kto wie:-)