reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej,
ja w tym cyklu też jakoś się dziwnie czuje mam dopiero 24 dzień cyklu, cykle mam 28 dniowe a czuje się jakbym miała dostać okres i w dodatku dziś rano jakaś kropelka brązowego śluzu się pojawiła. Wczoraj posiedziałam z 30 min w wannie w ciepłej wodzie i od razu się zestresowałam że woda za ciepła i że może zaszkodziłam zagnieżdzonej komórce jajowej :/ normalnie czasami człowiek to wariuje jak tak ciągle o mysli o zajściu. Obym miała dane testować w Dzień Matki i oby były II, za to trzymajmy kciuki!

reklama
widzę że więcej nas które mogą testować w dzień matki :)
mnie dalej kłuje w podbrzuszu a szczególnie z lewego (kurde mamy wszystkie owu z tego samego jajnika w tym miesiącu :) ) jajnika :) nie chcę widzieć innych rzeczy a może inaczej - wszystko zwalam na pogodę - senność, lekkie mdłości, sikanie co godzina jak z zegarkiem w ręku - dzisiaj ze szkolenia musiałam wychodzić bo nie dałam rady hehhehe :o) nie mówiąc już o tym że mam mokro tam jak nie wiem co - ale już kilka razy tak miałam i potem dostałam spóźnioną @ wrrrrrrrrr

kurde mówię do R (który przez te moje bóle i sennośc chce mnie do gina wysłać i to najchętniej już teraz żeby mi się nic nie stało hihi) że może jednak coś zmajstrowalismy - a on na to - myslisz że to tak kłuje wtedy ??

3mam kciuki żebyśmy wkońcu zobaczyły upragnione II krechy na testach :)

skad ja to znam...:dry: niejednokrotnie bylo tak, ze robilam test rano, a @ przychodzila w poludnie...:dry:, albo kupilam test i wracalam do domu i juz @ byla:sorry2:...
ale teraz czuje sie jakaś inna ;-) budze sie rano trzymajac sie za brzuszek... łapie sie na tym, że siedzac przed TV glaszcze sie po nim, robie to automatycznie, nie zastanawiajac sie...:-p kto wie. wszystko okaze sie 2 dni po dniu mamy... moze dostane pierwszy, najwazniejszy i najpiekniejszy prezent na dzien mamy... :-D:-D
Gosuinia, zycze Tobie z calego serduszka malej fasolki :) zycze kazdej kobiecie ktora oczekuje tych dwoch kreseczek. :-D:-D:-D

To dziwne, ale ja robię tak samo jak Ty (chodzi o to głaskanie brzuszka).. czuję się tak jakbym była zafasolkowana.. Ty będziesz wiedziała 2 dni po dniu mamy, a ja 30 maja ;] nie moge się doczekac tego dnia, jednak panicznie boję się rozczarowania.. :(

no i to zabawne troche, ale mnie też lewy jajniczek boli..

Ostatnia edycja:
To dziwne, ale ja robię tak samo jak Ty (chodzi o to głaskanie brzuszka).. czuję się tak jakbym była zafasolkowana.. Ty będziesz wiedziała 2 dni po dniu mamy, a ja 30 maja ;] nie moge się doczekac tego dnia, jednak panicznie boję się rozczarowania.. :(

no i to zabawne troche, ale mnie też lewy jajniczek boli..

no i jak tu nie myslec. ale jeszcze jedno zauwazylam, cycuchy... a mianowicie, bola mnie i to fakt, jak wychodze to bym je najchetniej w domu zostawila:-D, a tak serio to dzisiaj wyczułam po bokach (bo bola mnie tak z boku) takie jakby podłuzne grudki (nie mialam tego wczesniej na 100% bo czesto badam swoje piersi), rozmawialam z moja przyjaciółka (ktora ma termin na 26 maja:-D) i pokazałam jej to, ona stwierdziła, ze nie chce mi nic sugerowac, ale 9 miesiecy temu, miala dokladnie tak samo:confused:, ale jest jeszcze ten duphaston, ktory moze tak powodowac (?) aaahhhhhhh...i wez sie kobieto teraz uspokuj, zajmij soba i nie mysl o fasolce:-D...
Dziewczyny :) damy rade ! :) mam nadzieje ze 26 wszytskie napiszemy sobie " MAM || !!!" trzymajmy kciuki za siebie nawzajem!

Ostatnia edycja:
no ja jak coś to napisze dopiero 30 maja :) ale trzymam za was kciuki dziewczyny!!! :) będzie dobrze! :)

a tak a'propo piersi, to mnie sutki bolą.. :( nigdy tak nie miałam.. eh, troche sie tym niepokoje bo nie wiem jaka jest przyczyna..

dziewczyny, dziś strasznie zaczęły boleć mnie zęby.. nie mogę wytrzymać z bólu.. czy to też jakiś objaw? dbam o zęby jak tylko mogę, nie mogę uwierzyć w to że tak z dnia na dzień po prostu zaczęły mnie boleć, i to tak bardzo.. czytałam coś tu o próchnicy w czasie ciąży.. czy to może być groźne? ale próchnicy to ja napewno nie mam.. eh :(

jejq nie nakrecaj sie dziewczyno tak??? teraz wszystko co wyczytasz to sobie podciągniesz pod siebie... jesli masz miec @ to nawet gdybys byla w ciazy to na objawy zdecydowanie za wczesnie!!!! czekaj spokojnie bo zwariujesz a potem tylko wielkie rozczarowanie bedzie.... oczywicie zycze dwoch kreseczek :tak:

Cześć Dziewczyny!!! Dawno już nie zaglądałam na forum a to dlatego, że jestem wciąż zabiegana: praca, szkoła, narzeczony, rodzinka i tak w kółko... Może to głupio zabrzmi, ale przypomniałam sobie o BabyBoom z powodu mojego ... silnego napięcia przedmiesiączkowego :-D Cycuchy bolą mnie tak że za moment chyba odpadną... No i czuję ciągle jakieś kłucie po boku brzucha, ale to pewnie nie ma żadnego związku... Mam nadzieję, że jak najwięcej z Was doczekało się już upragnionej fasolki a jeśli jeszcze nie to już wkrótce to nastąpi!!! Trzymam mocno kciuki :tak: Życzę miłego dnia i powodzenia w starankach :-)
No cześć:):) Dawno Cie nie było.Mam nadzieje że to nie jest napiecie przedmiesiączkowe i niedługo mi się pochwalisz kreseczkami:-):-)

jejq nie nakrecaj sie dziewczyno tak??? teraz wszystko co wyczytasz to sobie podciągniesz pod siebie... jesli masz miec @ to nawet gdybys byla w ciazy to na objawy zdecydowanie za wczesnie!!!! czekaj spokojnie bo zwariujesz a potem tylko wielkie rozczarowanie bedzie.... oczywicie zycze dwoch kreseczek :tak:

to nie jest nakręcanie.. zęby bolą mnie naprawde :(

reklama
witajcie dziewczyny jestem pierwszy raz na tym wotku mam takie pytano czy ktura z was bolały jajniki i miały ciemne upławy ????? boje sie troche ze moge dostac miesioczke :zawstydzona/y: a robiłam tszy testy ciozowe i wszystkie pokazywały dwie kreseczki:-):-):-):-) dziewczyny poradzcie cos a na gin jest zawczesie

Do góry