reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witajcie dziewczyny jestem pierwszy raz na tym wotku mam takie pytano czy ktura z was bolały jajniki i miały ciemne upławy ????? boje sie troche ze moge dostac miesioczke :zawstydzona/y: a robiłam tszy testy ciozowe i wszystkie pokazywały dwie kreseczki:-):-):-):-) dziewczyny poradzcie cos a na gin jest zawczesie

nie martw sie, jezeli trzy testy pokazały dwie kreseczki, to mysle ze mozesz byc dobrej mysli. niektóre kobiety maja krwawienia podczas wczesnej ciazy. o ile sa one ciemne to raczej jest wszystko ok, ale i tak zglos sie do lekarza. łykaj sobie kwas foliowy i dbaj o siebie i fasolke :) a bedzie wszytsko dobrze :)

reklama
witajcie dziewczyny jestem pierwszy raz na tym wotku mam takie pytano czy ktura z was bolały jajniki i miały ciemne upławy ????? boje sie troche ze moge dostac miesioczke :zawstydzona/y: a robiłam tszy testy ciozowe i wszystkie pokazywały dwie kreseczki:-):-):-):-) dziewczyny poradzcie cos a na gin jest zawczesie
Sabina moje gratulacje Kochana!!:tak::-D
A plamieniami się nie martw, są normalne u niektórych kobiet, ale skonsultuj sie z lekarzem na wszelki wypadek jak radziła moja przedmówczyni:tak:

dziekuje kochane ;-);-)za odpowiedz zrobiłam sie spokojniejsza w poniedziałek bede mykac do gin :-):-):-) mam nadzieje ze jusz bedzie widac fasolke :-):-)

eh kobietki, ja juz tez nie wiem :p modle sie cale dnie i mysle o fasolce. dzisiaj przyjechał mój kochany:) tak całkiem przypadkiem połozył raczke na moim brzuszku... tak złapałam ja i przytrzymałam, to była dla mnie taka magiczna chwila, pierwszy raz poczułam takie wspaniałe ciepło:) cos naprawde niesamowitego... nie wiem czemu... moze takie moje przeczucie... ? :)

pozdrawiam was wszystkie :*:****

witam- Sabino-gratuluje!

a ja dzis jestem na siebie mega wsciekla:angry::wściekła/y:wczoraj to zdrowo przegielam..
nadzwigalam sie, przeciazylam i przetrenowalam sprzatajac w domku..nadzwigalam napoji..potem wszystko mnie bolalo..czepialam sie wszystkich i wszystkiego...ryczalam bo mnie wsdzystko wsciekalo i draznilo...nie mialam ochoty ogladac ludzi..itd...szal istny...a wieczorem wykapalam mala(tez wazy juz prawie 20 kg) nosilam ja na rekach..potem kapiel itd..jak polozylam sie spac..spieta, zdenerwowana (bo dzis na te ur idziemy i jeszcze tyle spr mamy do zalatiwnie)ze jak lezalam w lozku ...to caly dol..jajniki...krzyz..potwornie mnie bolaly..az zasnac nie moglam...w nocy snilo mi sie, ze UWAGA SLUCHAJCIE!:-Dkolezanka powiedziala mi, ze mam dziwne cycki i zaczela mnie w nie szcypac i krecic moje brodawki:szok:a to tak bolalo...rano obudzilam sie krzyz..jajniki mnie nie bolaly...tylko brodawki..sutki..i kluje w lewym jajniku...Mam nadzieje, ze wczoraj nie narobilam sobie klopotow....i wszystko jest OK...Gin dal mi nadzieje...a ja zamiast sie oszczedzac...denerwuje sie..dzwigam...od dzis pas...zla jestem na siebie..ale moze -jak myslicie...to jeszcze nic straconego..?..
przepraszam, ze zameczam..ale obudzialm sie dzis o 6 i zasnac nie moglam juz...tak o tym rozmyslamam..czewmu ja taka glupia:wściekła/y:

reklama
Sabinko gratulacje wielkie !!! teraz już tylko spokojnych 9 ;) miesięcy :)

ja mam dzisiaj 27dc czyli jutro w sumie można by testować- ale tak się boję rozczarowania że chyba tego nie zrobię :( dzisiaj miałam okazję ale tak sobie mówię - po co dzisiaj jak i tam może nie wyjść jak jestem - a jak nie jestem to lepiej poczekać tak czy siak ;)

Gracjaska 3mam kciuki żeby wszystko poszło dobrze !!!! bądź dobrej myśli :)

Do góry