reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No i nie wytrzymałam, zrobiłam test dzisiaj rano wyszedł negatywnie :( ,
jest 37 dzien cyklu a okresu ani widu ani słychu:baffled:
mieszkam w irlandii jeszcze w dodatku w małej miescinie no i nie jest łatwo zrobic bete wiec narazie pozostaje mi czekanie...
Zajaczek dzieki za odpowiedz :) pozdrawiam
Melliso, poczekaj jeszcze kilka dni i znowu zrób teścior znowu. pamiętaj @ nie ma nadzieja jest:-):-)
Ja najpierw robiłam testy owulacyjne i łapałam jak jaskiniowiec męża do łóżka :D
Nie zdążyłam poczekać do pierwszych objawów, bo po 7 dniach od zapłodnienia zaraz zrobiłam test i pokazały się II krechy :)

Objawy przyszły potem, chwilowo tylko 3 :)
- brak @ :))
- strasznie bolące piersi
- i pojawiające się acz nie uporczywe w ciągu dnia mdłości, jak je zajem szybko to mijają;

Jestem w 7 tyg. - prawie końcówka

Teraz dochodzą mi zaparcia i zimne poty przed mającą zbliżyć się @.
Pozdrawiam.
Serdecznie gratuluję:-):-) Dzięki za podzielenie się z nami informacjami:)
Jak długo staraliście się o dzidziusia??:-)

reklama
O z tym to jak z Drogą Krzyżową, 2 lata starań ....
- zmiany Dżin/ów
- zmiany zaleceń
- wszystkiego zmiany

aż w końcu się udało drogą naturalną :)
Chociaż moja ciąża już od początku nie była prosta a w poniedziałek minie 8 tydzień, trzeba być dobrej myśli. Nic nie planuje, staram się dużo nie rozważać ''a co by było gdyby ?'', po prostu żrę i biorę leki :)

BTW. Mi na mdłości pomagają świeże chrupkie bułki (zajadam 7 :D), a potem to juz mogę patrzeć na wszystko,

Ostatnia edycja:
Kasiulka123 nie ma co panikować tylko trzeba poczekać. Nie doszukuj się objawów ot tak sobie, bo wyobraźnia może płatać Ci figle. Najlepiej uzbroi się w cierpliwość, poczekaj do dnia spodziewanej. Gdyby coś było nie tak to poprostu zrób test ( oczywiście w dniu lub po spodziewanej @). Co do tego jak planowaliście przyszłość, no cóż, czasami los sam za nas decyduje. 3mam kciuki aby było jednak po Twojej myśli. :)

melissa poczekaj jeszcze troszkę i zrób kolejny test. A najlepiej, to spróbuj nie myśleć o tym w ten sposób, że JESSOOO JAK JA BYM CHCIAŁA BY TO BYŁO TO :) poprostu nie myśl o tym i poczekaj. Zrób kolejny teścik i wszystko się wyjaśni :) życzę oczywiscie aby to było TO :)

Czesc dziewczyny! Jestem tu bardzo nowa ale podczytuje was od jakiegos czasu :) tez staram sie o brzuszek. Moj problem to nieregularne @. Powiedzcie mi czy mozliwe jest zeby test owulacyjny wyszedl 3go i 4maja, a potem od 11go do 15go znowu? I to wyrazne krechy! Testowa grubsza do kontrolnej. Odrazu powiem ze przed chwila robilam test i nie zdalam :(

Ja najpierw robiłam testy owulacyjne i łapałam jak jaskiniowiec męża do łóżka :D

Nie zdążyłam poczekać do pierwszych objawów, bo po 7 dniach od zapłodnienia zaraz zrobiłam test i pokazały się II krechy :)

Objawy przyszły potem, chwilowo tylko 3 :)
- brak @ :))
- strasznie bolące piersi
- i pojawiające się acz nie uporczywe w ciągu dnia mdłości, jak je zajem szybko to mijają;

Jestem w 7 tyg. - prawie końcówka

Teraz dochodzą mi zaparcia i zimne poty przed mającą zbliżyć się @ .

Pozdrawiam.

Hej :)
czyli zrobilas test przed @ i pokazał sie wynik...?? mozna tak ??

no wlasnie...to poradzcie mi...
bo mam podobne rozterki..
Zdecydowalam sie na monitoring cyklu, bad. krwi, badanie nasienia meza- nasze wyniki wyszly rewelacyjnie. podczas monitoringu wylapalismy owulacje- moment pekniecia jajeczka..potem podczas monitoringu gin powiedzia- ze b. dobre podloze do zaplemnienia, zagniezdzenia- sporo plynow owulacyjnych itd./teraz czekam na efekty...Gin powiedzial, ze wg. niego cykl powinien byc owocny....zobaczymy...

dlaczego mogloby np. nie wyjsc?.:shocked2:

Witajcie Dziewczynki. Wpadłam do Was, bo już świruje. Czekam na dzień spodziewanej @, ale to jeszcze 4 dni... Test już leży w łazience i tak się do mnie uśmiecha, a ja wiem, że to jeszcze wcześnie, żeby testować. Sama nie wiem. Od jakiegoś czasu tak mi dziwnie na żołądku, niby nie mdłości, ale jakoś mi niewyraźnie, dopadła mnie zgaga, piersi mnie nie bolą, tylko się powiększyły, przynajmniej mi się tak wydaje. W ogóle nic nie zapowiada, żeby @ miała przyjść, bo nie odczuwam żadnych jej dotychczasowych objawów. Kurczaczek, najgorsze jest to czekanie. Wy też tak macie? W pierwszej ciąży, której niestety nie utrzymałam, nie doszukiwałam się objawów, bo nie podejrzewałam nawet, że mogę być. Raz tylko przeszła mi taka myśl przez głowę, w związku z dziwną zachcianką co do jedzenia, ale to było raczej z "uśmiechem". A może jednak zrobić test...?

reklama
cześć dziewczyny :)

zarejestrowałam się już jakiś czas temu ale jakoś wszystko mnie przytłaczało - a teraz od paru miesięcy wrzuciliśmy z mężem na luz i czekamy :)
małż się śmieje że nie wychodzi nam bo on cały czas myśli że to pierwszy raz a przecież mówią że za pierwszym razem się nie zachodzi :cool2::-D

lekarz powiedział mi żebym robiła sobie testy owu i wtedy będziemy mieli pewność czy jest w ogóle owu i czy można spokojnie działać dalej gdyby nie wychodziło nadal :)

11.i 12.05 testy owu pokazały II grube krechy :-)tak więc nadzieja jest - od owu nadal bolą mnie jajniory masakra jakaś i piersi też - no i ta senność :eek: wszyscy do mnie w pracy że to pewnie ciąża - a ja na to że to nie możliwe hehehhee chociaż nie powiem że bardzo bardzo byśmy się cieszyli :happy2: tak długo już czekamy na naszą fasolkę że przestałam wierzyć i wsłuchiwać się w organizm

3mam kciuki za nas wszystkie i mam nadzieję że zobaczymy niedługo II krechy na teście - nie tylko owu :-)

Do góry