reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Jestem tu nowa :) @ spóźniała mi się 5 dni, zrobiłam wczoraj ok 21:00 dwa różne testy, i wyszły dwie grube czerwone kreski na każdym z nich. Czyli jednak. Ale z objawów, to tylko obolałe piersi, chociaż teraz mniej bolą niż tydzień temu (normalnie zaczynały na 4-3 dni przed @-był to znak że zbliża się ona) W środę mam wizytę u gina, wtedy się okaże który tydzień. Jakoś nie czuję się wcale zafasolkowana, wszystko jest jak zawsze, żadnych objawów, może narazie.. dopiero jak gin potwierdzi - to uwierzę.. :) pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Jestem tu nowa :) @ spóźniała mi się 5 dni, zrobiłam wczoraj ok 21:00 dwa różne testy, i wyszły dwie grube czerwone kreski na każdym z nich. Czyli jednak. Ale z objawów, to tylko obolałe piersi, chociaż teraz mniej bolą niż tydzień temu (normalnie zaczynały na 4-3 dni przed @-był to znak że zbliża się ona) W środę mam wizytę u gina, wtedy się okaże który tydzień. Jakoś nie czuję się wcale zafasolkowana, wszystko jest jak zawsze, żadnych objawów, może narazie.. dopiero jak gin potwierdzi - to uwierzę.. :) pozdrowienia dla wszystkich
Wielkie gratulacje Kochana!!!:tak::-D

Dziękuję za gratulacja. Wg. obliczeń z kalkulatorów które znalazłam na innym topiku, jestem w 5 tygodniu..spodziewany termin: sylwester :) napewno będzie niezapomniany :) W środę pewnie się to potwierdzi, chciałabym tylko żeby wyniki były dobre-wtedy niech się dzieje co chce - mogę mieć te inne objawy, a co tam :) dzisiaj jeszcze jeden test sobie zrobie, zrobiłam już dwa to do 3 razy sztuka :) no i trzeba kupić kwas foliowy-podobno to bardzo ważne w tak wczesnych tygodniach.
od dawna chciałam poczuć jak to jest być w ciąży - ale teraz gdy jestem - nic nie czuje :))
Pozdrawiam i życzę zafasolkowania!!!!

Dziękuję za gratulacja. Wg. obliczeń z kalkulatorów które znalazłam na innym topiku, jestem w 5 tygodniu..spodziewany termin: sylwester :) napewno będzie niezapomniany :) W środę pewnie się to potwierdzi, chciałabym tylko żeby wyniki były dobre-wtedy niech się dzieje co chce - mogę mieć te inne objawy, a co tam :) dzisiaj jeszcze jeden test sobie zrobie, zrobiłam już dwa to do 3 razy sztuka :) no i trzeba kupić kwas foliowy-podobno to bardzo ważne w tak wczesnych tygodniach.
od dawna chciałam poczuć jak to jest być w ciąży - ale teraz gdy jestem - nic nie czuje :))
Pozdrawiam i życzę zafasolkowania!!!!
Dziękuję Kochana:tak:
Ja kwas foliowy łykam już jakies parę tygodni. Jakby mi się udało w tym miesiącu zafasolkowac to byłby niezły prezent na druga rocznice ślubu:-D

Serdecznie gratuluję i spokojnych 8 miesięcy życzę::-):-):-)
No i bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi objawami (a w zasadzie ich brakiem:-))
Jak długo starałaś się o dzidzię??

Gratulacje super że ci się udało i szczęśliwego rozwiązania życzę .Agniesiak 85 jak u ciebie u mnie niestety nic i na dodatek wcześniej dostałam @ katastrofa chyba za mocna się nastawiała , ach takie życie pozdrowianka dla wszystkich.

Gratulacje super że ci się udało i szczęśliwego rozwiązania życzę .Agniesiak 85 jak u ciebie u mnie niestety nic i na dodatek wcześniej dostałam @ katastrofa chyba za mocna się nastawiała , ach takie życie pozdrowianka dla wszystkich.
Nom ja jeszcze mam 2 dni do @... na razie cisza..:-D zobaczymy... jak nie dostanę za dwa dni @ to poczekam jeszczę parę bo kiedyś miałam 30dniowe cykle.
Przykro mi bardzo, ale @ szybko minie i znów będziesz się starac:-D a to sama przyjemnośc:tak::-)

Matko !!! Moje pierwsze objawy to brak objawów... Nic mi nie jest. Tylko piersi duże.Czy osiem testów ciążowych moze się mylić?????????????Jutro zrobię kolejne:) Pianistka zaraża:) Genreralnie musiałby to być złoty strzał:) Statystycznie niemożliwy:) Będę mamą???????????

Matko !!! Moje pierwsze objawy to brak objawów... Nic mi nie jest. Tylko piersi duże.Czy osiem testów ciążowych moze się mylić?????????????Jutro zrobię kolejne:) Pianistka zaraża:) Genreralnie musiałby to być złoty strzał:) Statystycznie niemożliwy:) Będę mamą???????????
No to Morka, możemy Ci chyba pogratulować:-D:-D:-D Super:)
Daj znać co i jak trzeba robić żeby zrobić;-)

reklama
Witam dziewczyny ! podejrzewam u siebie ciąże ale poza spozniajacym sie okresem to innych objawów nie widze
no może poza dziwnymi upwami. W poniedziałek wybieram sie do lekarza wiec wszystko sie wyjaśni

Do góry