reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

bo ja wciaz nie wierze! zaraz sie boje ze to jakas pomylka! i co chwile na nie patrze...:confused: w poniedzialek musze isc na 6 rano do pracy a w pracy musze dzwigac i ciezko pracowac wiec musze juz do tej pory byc pewna czy to ciaza czy nie:baffled:mam tylko te testy jako dowod mieszkam w anglii i tu jak pojde zamowic wizyte do lekarki swojej to pewnie bedzie to za 5 dni (zawsze tak czekam) a tam mi najwyzej testy krwi zrobia i zapisza do poloznej z ktora bede musiala sie spotykac wiecie ze tu robia usg okolo 12 tyg ciazy? musialabym powiedziec szefowi w poniedzialek ze jestem w ciazy czy na pewno moge zaufac tym testom? poradzcie...

reklama
Weri moje gratulacje!! :)
Według mnie jesteś w ciąży :) , rozumiem gdyby 1 test wyszedł pozytywnie a 2 negatywnie, to wtedy można byłoby się zastanawiać, ale jeśli z Ciebie taki niedowiarek to zrób jutro jeszcze 1 i się okaże, chociaż sądzę, że to nie jest potrzebne :p.
Powiedz szefowi , jeśli w pracy dźwigasz , to jak najbardziej powinnaś powiadomić pracodawcę, w dodatku Ty będziesz spokojniejsza o swoją fasolkę.

Ostatnia edycja:
Dzieki Dominiczko 89 troche mnie uspokoilas ;) i dzieki dziewuchy za gratulacje ciesze sie ze moge sie z moim szczesciem podzielic pozdrowionka!!!

i wszystko jasne... właśnie dostałam @. Niech to szlag trafi, Jeszcze jestem w pracy w dodatku...
Nie chce mi się żyć. 4 DNI WCZEŚNIEJ, tak się nigdy nie zdarzało....

Zajączek BARDZO mi przykro :(

Dzieki Dominiczko 89 troche mnie uspokoilas ;) i dzieki dziewuchy za gratulacje ciesze sie ze moge sie z moim szczesciem podzielic pozdrowionka!!!
Gratulacje!!!

U mnie nadszedł czas na nowy cykl...
Strasznego psikusa dostałam,jak nigdy dotąd, no ale cóż... :p chyba coś mój organizm powariował pod koniec lutego do dziś, bo nadal czuję mdłości, ale teraz już wiem, że to zapewne jakiś dziwny cykl trafił mi się, jak to mówią - zawsze musi być ten 1 raz :p
Trochę czuję się zawiedzona:-(bo zaniepokoiły mnie te objawy, pare osób mi mówiło,że to typowo ciążowe, ale im nie wierzyłam i jak widać miałam racje :]
Miłego dnia Panie w dniu Naszego święta :-)

Ostatnia edycja:
My wczoraj wieczorem rozmawialiśmy z Miśkiem, że starać się będziemy za rok, może półtora, a teraz będziemy bardziej ostrożniejsi :-pMamy zamiar trochę pieniędzy odłożyć, żeby było więcej dla dziecka, chcemy mu zapewnić wszystko co najlepsze :-) Uzgodniliśmy również, że dzidziuś musi mieć wykształconą mamę :-) (obawia się, że przez dziecko mogłabym zrezygnować ze studiowania...) Przyszłość dziecka jest najważniejsza i chcemy zrobić wszystko, by potem sobie nie zarzucić, że coś mogliśmy lepiej zrobić.
Będzie to upragniona i długo wyczekiwana chwila, kiedy dowiemy się, że będziemy mieć „fasolkę” :tak: ,a niestety do tego czasu „przyszła mamusia” czy mogę tak siebie określić:>?? :-p będzie dbała o swoje zdrowie i ciało, w dodatku mam zamiar baczniej obserwować swój organizm, aby znów nie zrobił takiego psikusa, że się nastawimy „na malusieńkiego gościa”, a tu „nici”.:-:)baffled:
Dziewczyny trzymam za Was kciuki z całych sił:-) i mi się tu nie poddawać i nie „smutać”, jeśli w kolejnym cyklu nie wyjdzie, głowa do góry! J ( wiem, że ciężko to przyjąć, gdy ktoś pragnie ‘tego’ z całych sił) , no ale cóż może dzidzi się nie spieszy, albo czeka na ten „wyjątkowy” moment.

Do następnego kliknięcia.
P.S. gdyby któraś z Was chciała sie wygadać to służę pomocą:-)
Pozdrawiam.

Dominika, wy się tak bardzo nie starajcie być ostrożni... JA teraz stwierdzam że tak jest lepiej
a nie jak my, sobie zaplanowaliśmy bo myśleliśmy że to takie poste będzie. Ale na pewno dbaj o siebie, zawsze:-)
Trzymaj się ciepło:-)

Witajcie Dziewczynki....

Otóż mam problem ,piszę bo moze któraś z was miala podobny:baffled:Otóż 2 marca powinnam dostac @ jak narazie nie mam w tym momencie okres mi sie spoznia 9 dni:confused: czasami fakt spoznial mi sie 3-4dni ale nie 9:angry: pobolewał mnie brzuszek tak jak by miala zaraz przyjsc @ a tu nic... mam zaparcia i tyle jestem caly czas zmeczona...nie wiem co jest Czy objawami ciąży może pobolewac brzuch tak jak przed @ prosze pomozcie ... mi:szok:

reklama
Do góry