reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

marudko mi tez wyszla blada krska jak robilam test 4dni przed terminem @,drugi zrobilam w dni @ i byla juz kreska wyrazniejsza...takize prawdopodobnie w ciazy jestes:)

reklama
Marudka... ja tu węszę jakąś fasolkę:)
Ja się wstrzymuję ze zrobieniem testu. Zresztą nie liczę na fasolkę w tym cyklu... Dziwne mam tylko pobolewanie w dole brzucha od paru dni. A @ teoretycznie w środę dopiero...

ja nawet nie wiem co to był za test co robilam :) tzn. nazwę ale czy on byl pre czy jakiś tam nie wiem. mieszkam za granicą i nie mam takiego dostępu do testów jak wy :) dziś idę do apteki po drugi, wezmę jakiś inny :) u mnie też cień cienia był. moja koleżanka mówiła mi że jej wyszedł test 14 dni po spodziewanej @ Zajączku ja tam trzymam kciuki :)

Krufka, trzymaj trzymaj:-) Jakbym wiedziała że kciuki maja moc zapładniania to bym całej rodzinie kazała trzymać:-D:-D A mam ci ją dość wielgaśną:-)

Do mnie niesttey przyszła dziś @ w 30 dc. A miałam wszystkie objawy:zaparcia, zgaga, nudności, bolący brrzuch i piersi itd. Były to objawy na @ a ja sobie wmówiłam że to coś innego

Do mnie niesttey przyszła dziś @ w 30 dc. A miałam wszystkie objawy:zaparcia, zgaga, nudności, bolący brrzuch i piersi itd. Były to objawy na @ a ja sobie wmówiłam że to coś innego
Nie martw się.....Będzie dobrze. Żeby Cię pocieszyć - to wszystkie sobie tak wmawiamy:-) Ja ostatnim razem byłam już tak przekonana, że mało co wózka nie kupiłam;-)

Gaba <przytul> nie martw się, ja też sobie wmawiam przed każdym okresem!!
Ja właśnie jak byłam z pieskiem, to kupiłam sobie test (quick'a) i liczyłam znowu na ten cień cienia...a tu nic:-(
Czyli nie wiem co to za cień wczoraj wyskoczył mi na pre-teście:-(
Marudka, może miał inną czułość:-) a kiedy powinnaś mieć @??

Witam, jestem tu nowa, ale przyznam się, że od jakiegoś czasu czytam forum i wszelkiego rodzaju artykuły znajdujące się na BB.
Co tu będę kryć, od prawie 2 tyg. mam mdłości ( nie dobrze mi) , mój narzeczony stwierdził, że biust mi się strasznie powiększył, z resztą sama to też zauważyłam, bardziej chce mi się jeść, normalnie jestem na diecie (prawie od roku), a teraz... Nie doszukiwałam się u siebie żadnych, ale to żadnych symptomów ciąży, ale powiem szczerze, że nawet chciałabym. Tak jak pisałam od jakiegoś dłuższego czasu mdli mnie jak wstanę, w ciągu dnia, wieczorami i te powiększone piersi, ostatnio nawet bardziej mam wyczulony nos na zapachy. Wczoraj rano w dniu planowanej @ robiłam test, ale wyszła 1 kreska.. z 1 strony poczułam ulgę, ale z 2.. no właśnieL dodam, że zaraz go wyrzuciłam, gdy moim oczom ukazała się 1 kreseczka. Jak myślicie odczekać? Słyszałam, że test powinno się robić parę dni po spóźniającej się miesiączce, a przed wczoraj koleżanka stwierdziła żebym zrobiła w dniu @ . Jak myślicie powinnam poczekać?

Sorki,że tak chaotycznie,ale jakoś nie mogę się skupić :)

z góry dzięki :)

reklama
ja zrobiłam drugi test i tylko jedna kreska. ale @ nadal nie mam. a to już 39 dni.... więc nie wiem o co chodzi. ale jak nie jestem w ciąży to się pogniewam. co za paskudnik mi taką nadzieję zrobił??? zawsze mam co 29-30 dni, nie byłam chora ani nic.

Do góry