reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Marudka... ja tu węszę jakąś fasolkę
Ja się wstrzymuję ze zrobieniem testu. Zresztą nie liczę na fasolkę w tym cyklu... Dziwne mam tylko pobolewanie w dole brzucha od paru dni. A @ teoretycznie w środę dopiero...
Ja się wstrzymuję ze zrobieniem testu. Zresztą nie liczę na fasolkę w tym cyklu... Dziwne mam tylko pobolewanie w dole brzucha od paru dni. A @ teoretycznie w środę dopiero...
alisa79
Wierzę, że będę Mamą :)
Aaa...i oczywiście miłego dnia:-)
Dzięki i wzajemnie :-) i pamiętaj: JEST duża nadzieja !
Krufka
Zaangażowana w BB
ja nawet nie wiem co to był za test co robilam tzn. nazwę ale czy on byl pre czy jakiś tam nie wiem. mieszkam za granicą i nie mam takiego dostępu do testów jak wy dziś idę do apteki po drugi, wezmę jakiś inny u mnie też cień cienia był. moja koleżanka mówiła mi że jej wyszedł test 14 dni po spodziewanej @ Zajączku ja tam trzymam kciuki
Zajączek81
Krufka, trzymaj trzymaj:-) Jakbym wiedziała że kciuki maja moc zapładniania to bym całej rodzinie kazała trzymać A mam ci ją dość wielgaśną:-)
Zajączek81
Nie martw się.....Będzie dobrze. Żeby Cię pocieszyć - to wszystkie sobie tak wmawiamy:-) Ja ostatnim razem byłam już tak przekonana, że mało co wózka nie kupiłam;-)Do mnie niesttey przyszła dziś @ w 30 dc. A miałam wszystkie objawy:zaparcia, zgaga, nudności, bolący brrzuch i piersi itd. Były to objawy na @ a ja sobie wmówiłam że to coś innego
Zajączek81
Marudka, może miał inną czułość:-) a kiedy powinnaś mieć @??Gaba <przytul> nie martw się, ja też sobie wmawiam przed każdym okresem!!
Ja właśnie jak byłam z pieskiem, to kupiłam sobie test (quick'a) i liczyłam znowu na ten cień cienia...a tu nic:-(
Czyli nie wiem co to za cień wczoraj wyskoczył mi na pre-teście:-(
papryczka_
Witam, jestem tu nowa, ale przyznam się, że od jakiegoś czasu czytam forum i wszelkiego rodzaju artykuły znajdujące się na BB.
Co tu będę kryć, od prawie 2 tyg. mam mdłości ( nie dobrze mi) , mój narzeczony stwierdził, że biust mi się strasznie powiększył, z resztą sama to też zauważyłam, bardziej chce mi się jeść, normalnie jestem na diecie (prawie od roku), a teraz... Nie doszukiwałam się u siebie żadnych, ale to żadnych symptomów ciąży, ale powiem szczerze, że nawet chciałabym. Tak jak pisałam od jakiegoś dłuższego czasu mdli mnie jak wstanę, w ciągu dnia, wieczorami i te powiększone piersi, ostatnio nawet bardziej mam wyczulony nos na zapachy. Wczoraj rano w dniu planowanej @ robiłam test, ale wyszła 1 kreska.. z 1 strony poczułam ulgę, ale z 2.. no właśnieL dodam, że zaraz go wyrzuciłam, gdy moim oczom ukazała się 1 kreseczka. Jak myślicie odczekać? Słyszałam, że test powinno się robić parę dni po spóźniającej się miesiączce, a przed wczoraj koleżanka stwierdziła żebym zrobiła w dniu @ . Jak myślicie powinnam poczekać?
Sorki,że tak chaotycznie,ale jakoś nie mogę się skupić
z góry dzięki
Co tu będę kryć, od prawie 2 tyg. mam mdłości ( nie dobrze mi) , mój narzeczony stwierdził, że biust mi się strasznie powiększył, z resztą sama to też zauważyłam, bardziej chce mi się jeść, normalnie jestem na diecie (prawie od roku), a teraz... Nie doszukiwałam się u siebie żadnych, ale to żadnych symptomów ciąży, ale powiem szczerze, że nawet chciałabym. Tak jak pisałam od jakiegoś dłuższego czasu mdli mnie jak wstanę, w ciągu dnia, wieczorami i te powiększone piersi, ostatnio nawet bardziej mam wyczulony nos na zapachy. Wczoraj rano w dniu planowanej @ robiłam test, ale wyszła 1 kreska.. z 1 strony poczułam ulgę, ale z 2.. no właśnieL dodam, że zaraz go wyrzuciłam, gdy moim oczom ukazała się 1 kreseczka. Jak myślicie odczekać? Słyszałam, że test powinno się robić parę dni po spóźniającej się miesiączce, a przed wczoraj koleżanka stwierdziła żebym zrobiła w dniu @ . Jak myślicie powinnam poczekać?
Sorki,że tak chaotycznie,ale jakoś nie mogę się skupić
z góry dzięki
reklama
Krufka
Zaangażowana w BB
ja zrobiłam drugi test i tylko jedna kreska. ale @ nadal nie mam. a to już 39 dni.... więc nie wiem o co chodzi. ale jak nie jestem w ciąży to się pogniewam. co za paskudnik mi taką nadzieję zrobił??? zawsze mam co 29-30 dni, nie byłam chora ani nic.