reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

bo ja wciaz nie wierze! zaraz sie boje ze to jakas pomylka! i co chwile na nie patrze...:confused: w poniedzialek musze isc na 6 rano do pracy a w pracy musze dzwigac i ciezko pracowac wiec musze juz do tej pory byc pewna czy to ciaza czy nie:baffled:mam tylko te testy jako dowod mieszkam w anglii i tu jak pojde zamowic wizyte do lekarki swojej to pewnie bedzie to za 5 dni (zawsze tak czekam) a tam mi najwyzej testy krwi zrobia i zapisza do poloznej z ktora bede musiala sie spotykac wiecie ze tu robia usg okolo 12 tyg ciazy? musialabym powiedziec szefowi w poniedzialek ze jestem w ciazy czy na pewno moge zaufac tym testom? poradzcie...

reklama
Weri moje gratulacje!! :)
Według mnie jesteś w ciąży :) , rozumiem gdyby 1 test wyszedł pozytywnie a 2 negatywnie, to wtedy można byłoby się zastanawiać, ale jeśli z Ciebie taki niedowiarek to zrób jutro jeszcze 1 i się okaże, chociaż sądzę, że to nie jest potrzebne :p.
Powiedz szefowi , jeśli w pracy dźwigasz , to jak najbardziej powinnaś powiadomić pracodawcę, w dodatku Ty będziesz spokojniejsza o swoją fasolkę.

Ostatnia edycja:
Dzieki Dominiczko 89 troche mnie uspokoilas ;) i dzieki dziewuchy za gratulacje ciesze sie ze moge sie z moim szczesciem podzielic pozdrowionka!!!

i wszystko jasne... właśnie dostałam @. Niech to szlag trafi, Jeszcze jestem w pracy w dodatku...
Nie chce mi się żyć. 4 DNI WCZEŚNIEJ, tak się nigdy nie zdarzało....

Zajączek BARDZO mi przykro :(

Dzieki Dominiczko 89 troche mnie uspokoilas ;) i dzieki dziewuchy za gratulacje ciesze sie ze moge sie z moim szczesciem podzielic pozdrowionka!!!
Gratulacje!!!

U mnie nadszedł czas na nowy cykl...
Strasznego psikusa dostałam,jak nigdy dotąd, no ale cóż... :p chyba coś mój organizm powariował pod koniec lutego do dziś, bo nadal czuję mdłości, ale teraz już wiem, że to zapewne jakiś dziwny cykl trafił mi się, jak to mówią - zawsze musi być ten 1 raz :p
Trochę czuję się zawiedzona:-(bo zaniepokoiły mnie te objawy, pare osób mi mówiło,że to typowo ciążowe, ale im nie wierzyłam i jak widać miałam racje :]
Miłego dnia Panie w dniu Naszego święta :-)

Ostatnia edycja:
My wczoraj wieczorem rozmawialiśmy z Miśkiem, że starać się będziemy za rok, może półtora, a teraz będziemy bardziej ostrożniejsi :-pMamy zamiar trochę pieniędzy odłożyć, żeby było więcej dla dziecka, chcemy mu zapewnić wszystko co najlepsze :-) Uzgodniliśmy również, że dzidziuś musi mieć wykształconą mamę :-) (obawia się, że przez dziecko mogłabym zrezygnować ze studiowania...) Przyszłość dziecka jest najważniejsza i chcemy zrobić wszystko, by potem sobie nie zarzucić, że coś mogliśmy lepiej zrobić.
Będzie to upragniona i długo wyczekiwana chwila, kiedy dowiemy się, że będziemy mieć „fasolkę” :tak: ,a niestety do tego czasu „przyszła mamusia” czy mogę tak siebie określić:>?? :-p będzie dbała o swoje zdrowie i ciało, w dodatku mam zamiar baczniej obserwować swój organizm, aby znów nie zrobił takiego psikusa, że się nastawimy „na malusieńkiego gościa”, a tu „nici”.:-:)baffled:
Dziewczyny trzymam za Was kciuki z całych sił:-) i mi się tu nie poddawać i nie „smutać”, jeśli w kolejnym cyklu nie wyjdzie, głowa do góry! J ( wiem, że ciężko to przyjąć, gdy ktoś pragnie ‘tego’ z całych sił) , no ale cóż może dzidzi się nie spieszy, albo czeka na ten „wyjątkowy” moment.

Do następnego kliknięcia.
P.S. gdyby któraś z Was chciała sie wygadać to służę pomocą:-)
Pozdrawiam.

Dominika, wy się tak bardzo nie starajcie być ostrożni... JA teraz stwierdzam że tak jest lepiej
a nie jak my, sobie zaplanowaliśmy bo myśleliśmy że to takie poste będzie. Ale na pewno dbaj o siebie, zawsze:-)
Trzymaj się ciepło:-)

Witajcie Dziewczynki....

Otóż mam problem ,piszę bo moze któraś z was miala podobny:baffled:Otóż 2 marca powinnam dostac @ jak narazie nie mam w tym momencie okres mi sie spoznia 9 dni:confused: czasami fakt spoznial mi sie 3-4dni ale nie 9:angry: pobolewał mnie brzuszek tak jak by miala zaraz przyjsc @ a tu nic... mam zaparcia i tyle jestem caly czas zmeczona...nie wiem co jest Czy objawami ciąży może pobolewac brzuch tak jak przed @ prosze pomozcie ... mi:szok:

reklama
Do góry