reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cześć Dziewczęta :happy:
Mianowicie, 26lutego miałam @. wcześniej staraliśmy sie o malenstwo, w dzień @ zrobiłam test wyszedl NEGATYWNIE:-( @ trwala ok 2,5 dnia gdzie zawsze mam ok 6dni. 2,6,7.marca znow podjelismy probe. na 13marca mam wyznaczona wizyte u ginekologa. Hmm, mam wrazenie ze mam zwieksza dawke sluzu,jakos -wilgotniej-,glowa mnie boli,w ciagu dnia zakuje mnie podbrzusze,jajnik,w nocy duzo pije i ma niesmak w buzi. Sadze,sama ze chyba za wczesnie na podejzenia,.A wy jakie mialyscie pierwsze objawy, i co sadzicie o moim przypadku. :confused::confused:Pozdrawiam serdecznie,Marta

reklama
A tak wracajac do pierwszych objawow...bo taki tytul ma ten watek:tak: hi hi ja okres mialam dostac 8 w niedziele od tygodnia bola mnie piersi i jakby zrobily sie pelniejsze i takie dziwne uczucie w brzuchu nie bol tylko taki dyskomfort w srode 4 marca zaczelam tak delikatnie plamic to trwalo 4 dni teraz mam tylko mleczno-zolte uplawy...to jedyne co zauwazylam moze komus pomoze dopatrzec sie dzidziusia! zyczcie mi powodzenia a jutro mam wizyte u lekarza ale zwyklego pierwszego kontaktu mam nadzieje ze zdolam sie z nim dogadac po angielsku ze wszystko pojdzie gladko:confused: dzisiaj powiedzialam w pracy szefowi byl w szoku i kazal isc do lekarza sie upewnic:baffled: 4 pozytywne testy to mozna juz byc pewnym?:-p pozdrowionka dziewuchy

Weri daję sobie głowę uciąć, że jesteś w ciąży :-) a lekarz jedynie formalnie to potwierdzi :happy:
Powiedzcie mi jak wstawić na trwałe moje suwaczki,bo wyświetliły się jedynie tylko pod 1 postem.

sephora to intrygujące co piszesz, może coś Ci się "pozajączkowało" w cyklu, najlepiej gdybyś skonsultowała się w mairę szybko z lekarzem,on zapewne rozwieje Twoje wątpliwości, albo zatestuj rano, pierwszy mocz najlepszy.
Pozdrawiam! :) i oczywiście 3-mam kciukasy!

Ostatnia edycja:
weri z tego co ja dzis sie naczytalam na roznych forach, no i 4 testy to Ty w ciazy jestes.! GRATULUJE i powodzenia chociaz zeby nie zapeszac to nie powodzenia! ! . Mam nadzieje,ze tez u mnie w brzuszku sie zaczyna tworzyc.

A tak wracajac do pierwszych objawow...bo taki tytul ma ten watek:tak: hi hi ja okres mialam dostac 8 w niedziele od tygodnia bola mnie piersi i jakby zrobily sie pelniejsze i takie dziwne uczucie w brzuchu nie bol tylko taki dyskomfort w srode 4 marca zaczelam tak delikatnie plamic to trwalo 4 dni teraz mam tylko mleczno-zolte uplawy...to jedyne co zauwazylam moze komus pomoze dopatrzec sie dzidziusia! zyczcie mi powodzenia a jutro mam wizyte u lekarza ale zwyklego pierwszego kontaktu mam nadzieje ze zdolam sie z nim dogadac po angielsku ze wszystko pojdzie gladko:confused: dzisiaj powiedzialam w pracy szefowi byl w szoku i kazal isc do lekarza sie upewnic:baffled: 4 pozytywne testy to mozna juz byc pewnym?:-p pozdrowionka dziewuchy

Cztery testy to dużo, żeby się utwierdzić. Dyskretnie gratuluję!!
Ja chyba w sumie też tyle testów zrobiłam, co parę dni. Jeśli masz możliwość, to możesz zrobić bete - będziesz wiedziała na bank:happy: Ja właśnie dziś zrobiłam i jutro odbieram wynik.

Martuśka, Gie-oska, jak Wasze samopoczucie?

Martuśka, myślę, że na usg po 20-tym więcej się dowiesz :tak:

Ja już cała niecierpliwa liczę dni do mojego badania - cały czas myślę, czy wszystko jest w porządku? Czuję się w zasadzie dobrze, jak mogę to szukam okazji, żeby trochę odpocząć i staram się niczym nie stresować /o ile to w ogóle jest możliwe;-)/ Pobolewanie brzucha już złagodniało, tylko czasami, tak na wieczór lub rankiem coś poczuję. Jutro odbieram betę. Licząc od dnia ostatniej miesiączki, to jutro zaczynam 7. tydzień. Czytałam gdzieś, że ok. 8 tyg. wartość bety przestaje przyrastać? Wiecie coś o tym?:confused: Pozdrowienia!!

Cześć Dziewuszki:-)
Wymyśliłam że może jednak zrobię sobie teścior jakiś... a tak na wszelki wypadek. Wiem że skoro dostałam @ to nie powinnam cudować....ale korci mnie. Kopnijcie mnie w d* :-p

Zajączku a rób sobie test :) co tam. w Polsce kosztuja 10 złotych u mnie 14 euro :)

nie odzywałam się kilka dni bo w niedzielę dostałam @ po 44 dniach i musiał mi wk..... przejść :) nie chciałam wam tu za bardzo wyzywać.
za to moj mąż stanął na wysokości zadania - też mu było przykro.... dostałam czekoladę, kolację do łóżka i nową torebkę :)

reklama
Zajączku a rób sobie test :) co tam. w Polsce kosztuja 10 złotych u mnie 14 euro :)

nie odzywałam się kilka dni bo w niedzielę dostałam @ po 44 dniach i musiał mi wk..... przejść :) nie chciałam wam tu za bardzo wyzywać.
za to moj mąż stanął na wysokości zadania - też mu było przykro.... dostałam czekoladę, kolację do łóżka i nową torebkę :)
To podobnie jak u mnie.... Myslałam że kogos zabiję jak przylazła. I to parę dni wcześniej bez ostrzeżenia. Jak się spodziewam to chociaż wcześniej męża pomęczę bo przez kilka dni będzie odpoczywał, a tak?? ;-)
I też nie miałam siły pisać, psychika zorana była:) teraz troszeńkę lepiej...

Do góry