reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No raczej nie wydaje mi się, żeby to było za wcześnie... Przecież spokojnie można test robić w dniu, w którym ma być @ Nie wolno się bac jednej kreski, trzeba wierzyć, że będą dwie!!!

Hej kobietki:)
Ja jednak postanowiłam iść do lekarza po 20 -tym bo słyszałam ,że to nie za bardzo bezpieczne tak narażac fasoleczkę. jak myslicie?:confused: :confused:

Czyli to będzie juz 7 tc?? To wtedy jak najberdziej możesz iść do gin, zobaczyśz serducho i będziesz wiedziała, że wszystko jest oki:)))
A jak samopoczucie?? Jakieś dolegliwości??/

Phelania powinnas zrobic test...skoro jestes juz tyle dni po spodziewanej @ to test mozesz zrobic o kazdej porze dnia...wiec dzialaj dziewczyno bo to moze byc fasolka!!
martuska 12310 pierwsze slysze aby wczesne pojscie w ciazy do gina moglo zaszkodzic fasolce..gdzie to slyszalas??ale po 20 fak
tycznie bedzie juz widac serduszko i lekarz ci powie czy wszystko ok ja tez ide 20na wizyte...
teraz male prawdopodobienstwo jest aby cos bylo widac na usg!!

Zajączku, ale jak czlowiek jest bardziej ostrożniejszy tym łatwiej można mieć dzidzię :-p tak jak pisałam, my jeszcze poczekamy, a jeśli trafi się fasoleczka to będziemy się cieszyć jak małe dzieci:-)

Też proponuję zrobić test, tak jak ktoś, pisał najlepszy jest z porannego moczu,
pozdrawiam! :) i życzę II kreseczek :-)

reklama
Phelania zapewne tak jak i u mnie Twój organizm zbzikował w tym cyklu :-p i pewnie dostaniesz @ albo za wcześnie test zrobiłaś, miałaś już kiedyś tak?

Do góry