reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witajcie Dziewczyny:-)
mam taka sprawe bylam dzis u ginekologa z powodu bolacych jajnikow i z podejrzeniem ciazy...
Pani doktor powiedziala ze mam powiekszony jajnik no ale niedostalam skierowania na usg. A co do ciazy to mi powiedziala zrob sobie test...dzis powinnam dostac okres z obliczen wynika ze bylby to 4-5 tydzien ciazy...czy ginekolog mogby juz stwierdzic ciaze??ajć odp. prosze bo ja juz nie wiem co robic??A wlasnie robilam juz jeden test i wyszedl pozytywnie.
Pozdrawiam goraco

reklama
Gaba <przytul> nie martw się, ja też sobie wmawiam przed każdym okresem!!
Ja właśnie jak byłam z pieskiem, to kupiłam sobie test (quick'a) i liczyłam znowu na ten cień cienia...a tu nic:-(
Czyli nie wiem co to za cień wczoraj wyskoczył mi na pre-teście:-(

Cień cienia daje nadzieje na przyoszczedzenie na podpaskach :), może zrób jutro (w dzień kobiet), wiem że kilka dziewczyn jutro robi - to będzie takie grupowe testowanie.

Ja peklam i zrobilam dzis rano. I po pierwsze nie wiem po co (4 dni przed @) a po drugie w nocy sikalam 3 razy i nie mialam odpowiedniego siku. Test robilam Quickiem.

Wyszedł mi ten znamienity "cien cienia". Zobaczymy w srode. W srode planuje powtorke.

Narazie nie będę robić, nastawiam się,że dostanę @, tylko nie wiem dlaczego się opóźnia,to 1 taka sytuacja. Normalnie nie robiłabym tego testu,tylko zbagatelizowała, ale te mdłości,szok! Wczoraj jakieś żyłki mi na piersiach wyszły.... a dziś amba fatima było i nima - całe szczęście,bo to okropnie wygląda,ale raczej nie pogniewałabym się, gdyby nie pojawił się ten stwór,zwany @ :] nawet się nie staramy,ale miło byłoby ujrzeć II kreseczki :p :)

passingby to już daje jakąkolwiek nadzieję :) 3-mam kciukasy :)

Dominika, ja tu węszę fasolkę:) Jeśli chcesz żeby tak było to nic tylko pogratulować:-)
Krufka, nie poddawaj się. Pamiętaj, nadzieja umiera ostatnia.
Ja czekam (Boże, jak bardzo nie chcę się doczekać) jeszcze parę dni. Tylko nadal mam dziwne uczucie w dole brzucha jak podczas @. I tak mi się wydaje jakby się powiększył ale po prostu pewnie przytyłam :-)

i wszystko jasne... właśnie dostałam @. Niech to szlag trafi, Jeszcze jestem w pracy w dodatku...
Nie chce mi się żyć. 4 DNI WCZEŚNIEJ, tak się nigdy nie zdarzało....

Zajączku dziękuję za słowa pokrzepienia i przykro mi że masz @. ja nadal nic. mi też zawsze brzuch wywala na okres i jest twardy a teraz też nic. więc zgłupiałam i olewam.

Zajączku fajnie by było,ale się nie nastawiam, tak jak wcześniej wspominałam- nawet się nie staramy :-) wnioskuję, że to zapewne psikus i dostanę za jakiś tydzień może półtora @:-D sama się sobie dziwię, ponieważ ekhmmm jak to napisać... yy, zawsze w 2 dniu @ miałam wahania nastroju,ale nie takie jak teraz.... :| albo się cieszę albo beczę, wczoraj pół nocy przepłakałam i dziś trochę, ale dlaczego?
Zabijcie mnie, ale nie wiem, może zbliża się wielkimi krokami @ :p :D

Dziewczyny a mi sie chyba udalo! 2 testy dzisiaj i dwa pozytywne wiec chyba zostane mama!!!! wciaz nie moge uwierzyc ale 2 testy to chyba juz wiadomo co nie? cala sie trzese....:-)

reklama
weri GRATULACJE Z CALEGO SERCA ZE CI SIE UDALO MUSISZ TERAZ DBAC O SIEBIE:-):-Da testy sie napewno nie mylo JESZCZE RAZ GRATULUJE.

Do góry