Zajączek81
Fanka BB :)
To się wstrzymam z bólami jeszcze... ale nie robię sobie nadziei, jak ostatnim raze... Nie chcę się znowu tak bardzo rozczarować (ale kogo ja oszukuję-będę ryczała jak bóbr pewnie):-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się wstrzymam z bólami jeszcze... ale nie robię sobie nadziei, jak ostatnim raze... Nie chcę się znowu tak bardzo rozczarować (ale kogo ja oszukuję-będę ryczała jak bóbr pewnie):-(
No ja tez widzę !!!u mnie tez na początku był taki cień cieniazrobiłam test. widzę drugą bladą kreseczke, nie wiem czy wy ją dojżycie na zdjęciu... ale różowa nie jest. raczej biała...
[URL="http://img12.imageshack.us/my.php?image=testr.jpg"][/URL]
Musisaz sobie wybrać na jakiejś stronie z suwaczkami odpowiednie cackoKochane jak dodać suwaczek?;-)
Dziewczyny słuchajcie...Wiem,że to jeszcze za wcześnie, ale zrobiłam sobie wczoraj wieczorem pre-testa, wiedząc, że i tak nie wyjdzie, ale miałam ochotę i już
No i wyszedł cień cienia ciena drugiej kreseczki Taki widoczny pod światło, dzisiaj rano sprawdziłam-pod odpowiednim kontem-ale istnieje.Ale cień był zbyt blady, żeby go uwiecznić na zdjęciu I teraz nie wiem-czy to normalne w pre-testach nawet jak się nie jest w ciąży( nie przypominam sobie wcześniej takiej sytuacji, ale chyba rzadko używałam tej firmy), czy to nie zmienia tego, że i tak dostanę za 4 dni okresu...Hmm, przynajmniej jak dostanę, to będziecie wiedziały, że na pre-testach może być nic nie oznaczająca kreseczka i będzie jakiś pożytek dla ogółu z mojej głupoty:-)