reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To się wstrzymam z bólami jeszcze... ale nie robię sobie nadziei, jak ostatnim raze... Nie chcę się znowu tak bardzo rozczarować (ale kogo ja oszukuję-będę ryczała jak bóbr pewnie):-(

reklama
To się wstrzymam z bólami jeszcze... ale nie robię sobie nadziei, jak ostatnim raze... Nie chcę się znowu tak bardzo rozczarować (ale kogo ja oszukuję-będę ryczała jak bóbr pewnie):-(

Zajączek, ja bardzo przeżyłam przedostatni cykl, chyba najbardziej - byłam prawie pewna, że się udało, bo miałam bóle żołądka, mdłości i czułam, że to TO. No i klapa, bo przyszła @ i to nawet parę dni wcześniej..... Teraz nie robiłam sobie nadziei, nawet było na odwrót, czekałam tak jakoś spokojnie, co będzie, zakładałam nawet, że będzie @. I patrz, jaka przewrotność! :rofl2: Myślę, że mi pomogła zmiana otoczenia - na parę dni pojechaliśmy w góry i tam trochę moja psychika odpoczęła od tego całego stresu starankowego. Było wg mnie już parę dni po owulacji i pierwszy raz nie myślałam tak wiele o tym, że musi się udać.
Uda się, to tylko kwestia czasu. Uda się prędzej niż się myśli, naprawdę:happy:

zrobiłam test. widzę drugą bladą kreseczke, nie wiem czy wy ją dojżycie na zdjęciu... ale różowa nie jest. raczej biała...

[URL="http://img12.imageshack.us/my.php?image=testr.jpg"][/URL]

my.php
No ja tez widzę !!!u mnie tez na początku był taki cień cienia:):):blink:

Kochane jak dodać suwaczek?;-)
Musisaz sobie wybrać na jakiejś stronie z suwaczkami odpowiednie cacko:)
Później w "dostosuj profil" w ustawieniach wybierasz edytuj sygnaturę. I to co sobie wtworzysz na stronie z suwakami (BBcode) wklejasz okienko edytuj sygnaturę.
To tak w skrócie:-) W razie czego polecam sie z dokładniejszymi wyjasnieniami

Dziewczyny, wczoraj robiłam sobie test ( 28 dc ) i wyszła jedna krecha, cykle mam 28-30 dniowe. Czy to było za wcześnie? Dziś miałam takie bóle na @. Do wczoraj bardzo bolały mnie piersi ale już przestały

to chyba zależy od testu Gaba82. ja dziś zrobiłam w 38 dc i mam tylko taką małą cieniutką kreseczkę. tyle że nie zrobiłam testu po nocy - poczekam kilka dni i powtórzę. ty też jeszcze poczekaj parę dni :)

Ja też robiłam wczoraj po południu. Jak @ nie przyjdzie to chyba zatestuję w sobotę. To będzie 31 dc. Ale coraz bardziej boli mnie brzuch więc chyba raczej przyjdzie

reklama
Dziewczyny słuchajcie...Wiem,że to jeszcze za wcześnie, ale zrobiłam sobie wczoraj wieczorem pre-testa:zawstydzona/y:, wiedząc, że i tak nie wyjdzie, ale miałam ochotę i już:-p
No i wyszedł cień cienia ciena drugiej kreseczki:-p Taki widoczny pod światło, dzisiaj rano sprawdziłam-pod odpowiednim kontem-ale istnieje.Ale cień był zbyt blady, żeby go uwiecznić na zdjęciu:confused: I teraz nie wiem-czy to normalne w pre-testach nawet jak się nie jest w ciąży( nie przypominam sobie wcześniej takiej sytuacji, ale chyba rzadko używałam tej firmy), czy to nie zmienia tego, że i tak dostanę za 4 dni okresu...Hmm, przynajmniej jak dostanę, to będziecie wiedziały, że na pre-testach może być nic nie oznaczająca kreseczka i będzie jakiś pożytek dla ogółu z mojej głupoty:-)

Marudka, ja też robiłam pre-test (jako pierwszy z testów) dzień po spodziewanej @. I właśnie wyszedł mi cień cienia drugiej kreski.;-) Nie wiedziałam, co myśleć?Kolejne testy (bobo) za parę dni wykazywały już kreskę. Zrób pojutrze rano inny test (polecam bobo strumieniowy, jest czuły) - Powodzenia!!!:happy:

Do góry