reklama
D
dominika88
Gość
gosia8422 to że lekarz nic nie widzi to może oznaczac ze jest jeszcze za wcześnie... Jeżli testy wychodzą pozytywne i nie masz @ to wszystko jest na dobrej drodze. Wg mnie powinnaś powtórzyc za kilka dni wizytę, może wtedy będzie już coś więcej widac. Moja koleżnaka miała podobnie, testy pozytywne, a lekarz nic nie widział. Okazało się że płód był za mały ale na kolejnej wizycie już było go wiac :-) trzymam kciuki!!!
smutna_ps ja widzę na wszystkich testach słabą kreseczkę :-) To na pewno to!!!
Kurczę, jeśli tego 13dc miałam owulację a 12 się przytulałam z moim lubym to szanse są spore... Nieźle, nieźle ;-)
Pozdrowionka dla Was!!!!!! Miłej niedzieli życzę
smutna_ps ja widzę na wszystkich testach słabą kreseczkę :-) To na pewno to!!!
Kurczę, jeśli tego 13dc miałam owulację a 12 się przytulałam z moim lubym to szanse są spore... Nieźle, nieźle ;-)
Pozdrowionka dla Was!!!!!! Miłej niedzieli życzę
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Gosia a jakie usg robił ci lekarz? usg dopochwowe? bo takie jest podobno dokładniejsze. Ja wybieram sie w czwartek do lekarza i tez sie zastanawiam czy nie za wczesnie ale pierwsza ciąża obumarła w 8 tygodniu :-(dlatego mimo wszystko wole pójść wcześniej.
Zajączek81
Fanka BB :)
Boże, jak ja bym chciała żeby się Wam wszystkim udało (mnie oczywiście też ) i żeby wszystkie kreseczki na testach oznaczały ciąże. Wtedy ja miałabym bardziej pozytywne nastawienie;-)
D
dominika88
Gość
Boże, jak ja bym chciała żeby się Wam wszystkim udało (mnie oczywiście też ) i żeby wszystkie kreseczki na testach oznaczały ciąże. Wtedy ja miałabym bardziej pozytywne nastawienie;-)
Ojjj tak, ja też bardzo bym chciała aby Wam wszystkim sie udało No i mi...
gosia8422 na pewno wszystko będzie w porządku, zobaczysz !!! Koniecznie napisz w czwartek co powiedział Ci lekarz ;-)
lenka 2910 strasznie przykro mi z powodu Twojej obumarłej ciąży (zresztą tak samo w przypadku gosi8422) :-( Mam nadzieję, że teraz będziecie miały duuużo szczęścia i wszystko powiedzie się tak jak powinno
Pozdrawiam
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Szkoda że te pare lat temu gdy przechodziłam te straszne chwile nie wiedziałam że, istnieje taka strona internetowa. Mam nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze, ale lęki mam straszne.Pozdrawiam i ciesze się że tu trafiłam :-)
reklama