reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no i niestety jedna krecha.
cień się dopiero po 40 minutach pojawił :(
nie dostałam dziś testów pocztą i muszę czekać do jutra.
ale jak jutro znów tempka spadnie, to już nie będzie sensu…

reklama
smutna-ps boc dobrej nadzieji i sie nie stresuj bo stres w ty nie pomaga musisz myslec pozytywnie a wszystko sie uda zycze ci tego z calego serca.pzdrawiam.pa PAMIENTAJ UDA CI SIE:-)

Właśnie smutna! Główa do góry!:-) Ja ostatnio jak się wyluzowałam i przestałam mysleć o ciąży to teraz na teście mam dwie kreseczki.Chociaż wiem że wcale nie jesst prosto tak przestać o tym myśleć.
Gosia mam nadzieje że tym razem u ciebie w czwartek u lekarza będzie wszystko ładnie widac na usg:-) Pozdrawiam

smutna_ps choc wiem ze to na pewno nielatwe to jednak popieram w 100 % dziewczyny. Sprobuj z calych sil nie myslec tyle o ciazy, postaraj sie zajmowac jak najwiecej czymkolwiek innym a zobaczysz ze wtedy ciaza przyjdzie zupelnie nieoczekiwanie i predko :tak: Wiem ze to sie tylko tak mowi, pisze a w praktyce nie da sie tak poprostu "odpuscic" i zajac innymi sprawami. Ale jestem przekonana, ze uda sie Tobie bo tak bardzo pragniesz tej dzidzi :tak: Bede przez caly czas trzymac za Ciebie kciuki abys jak najszybciej zostala szczesliwa Mama :tak::-)

Zycze wszystkim staraczkom spokojnej nocy (albo i moze nie do konca spokojnej ;-)) i do uslyszonka jutro :-D

Czesc Dziewczyny !!! Mam pytanie: czy mozliwe jest odczuwanie pewnych objawow ciazy jeszcze przed terminem spodziewanej miesiaczki ??? Zastanawia mnie to bo zauwazylam dzis rano ze moje piersi zrobily sie bolesne przy dotyku i takie jakies jakby ciezsze... O czywiscie wiem ze moze to byc rowniez oznaka zblizajacej sie @ ale jestem poprostu ciekawa czy moglby to byc juz objaw ciazy... Poza tym zauwazylam ze czesciej chodze siku ale wiem ze to bez sensu... Przeciez to by bylo za szybko...

A tak w ogole to witam w nowym dniu wszystkie Starajace sie i wszystkie Mamuski !!! :-D

Czesc Dziewczyny !!! Mam pytanie: czy mozliwe jest odczuwanie pewnych objawow ciazy jeszcze przed terminem spodziewanej miesiaczki ??? Zastanawia mnie to bo zauwazylam dzis rano ze moje piersi zrobily sie bolesne przy dotyku i takie jakies jakby ciezsze... O czywiscie wiem ze moze to byc rowniez oznaka zblizajacej sie @ ale jestem poprostu ciekawa czy moglby to byc juz objaw ciazy... Poza tym zauwazylam ze czesciej chodze siku ale wiem ze to bez sensu... Przeciez to by bylo za szybko...

A tak w ogole to witam w nowym dniu wszystkie Starajace sie i wszystkie Mamuski !!! :-D

Kochana ja dzisiaj zobaczyłam upragnione dwie kreseczki!!! :-):-):-)

i objawów prawie nie ma.. fakt piersi na kilka dni przed zaczęły dziwnie pokłuwać i nabrzmiały, bolały pod pachami a reszte jak na okres

Gratuluje Camelia jeszcze raz z całego serducha:happy:
Mam pytanko - jak długo się staraliście z mężem o o fasolkę??
Moje Słoneczko dzisiaj wróciło i zabieramy się do, jakże przyjemnej, pracy:-)
Miłego dnia

Dominiko, ja też tak miałam... Piersi bola mnie przed okresem mniej więcej tydz wcześniej. Ostatnio zaczęły praktycznie już 2/3 dni po owulacji. Do tego sikanie, senność, zapachy i ból. Pomyślałam że to bez sensu, bo przecież za wcześniej, ale oczywiście przegrzebałam cały internet żeby znaleźć uzasadnienie swoich podejrzeń. I byłam niemal pewna że juz się udało... Dopóki nie dostałam @... takiej obfitej, jakby chciała mi rozwiać wszelkie wątpliwości że jednak jestem w ciąży...
Ale ale... nie chcę ci zabierać tej nadziei, bo wierzę w to że jesteś w ciaży:-) Na pewno;-) trzymam kciuki:)

reklama
Dominika88 u mnie pierwsze co wydało mi się wskazywać na ciąże poza bolącymi piersiami (które i tak bola zawsze przed okresem) to była taka przebarwiona kreska pionowa biegnąca od spojenia łonowego do pępka. Nie miałam jej wcześniej. A teraz mam dwie kreseczki na teście. Czy któraś z was tez miała takie przebarwienie?

Do góry