reklama
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Właśnie smutna! Główa do góry!:-) Ja ostatnio jak się wyluzowałam i przestałam mysleć o ciąży to teraz na teście mam dwie kreseczki.Chociaż wiem że wcale nie jesst prosto tak przestać o tym myśleć.
Gosia mam nadzieje że tym razem u ciebie w czwartek u lekarza będzie wszystko ładnie widac na usg:-) Pozdrawiam
Gosia mam nadzieje że tym razem u ciebie w czwartek u lekarza będzie wszystko ładnie widac na usg:-) Pozdrawiam
D
dominika88
Gość
smutna_ps choc wiem ze to na pewno nielatwe to jednak popieram w 100 % dziewczyny. Sprobuj z calych sil nie myslec tyle o ciazy, postaraj sie zajmowac jak najwiecej czymkolwiek innym a zobaczysz ze wtedy ciaza przyjdzie zupelnie nieoczekiwanie i predko Wiem ze to sie tylko tak mowi, pisze a w praktyce nie da sie tak poprostu "odpuscic" i zajac innymi sprawami. Ale jestem przekonana, ze uda sie Tobie bo tak bardzo pragniesz tej dzidzi Bede przez caly czas trzymac za Ciebie kciuki abys jak najszybciej zostala szczesliwa Mama :-)
Zycze wszystkim staraczkom spokojnej nocy (albo i moze nie do konca spokojnej ;-)) i do uslyszonka jutro
Zycze wszystkim staraczkom spokojnej nocy (albo i moze nie do konca spokojnej ;-)) i do uslyszonka jutro
D
dominika88
Gość
Czesc Dziewczyny !!! Mam pytanie: czy mozliwe jest odczuwanie pewnych objawow ciazy jeszcze przed terminem spodziewanej miesiaczki ??? Zastanawia mnie to bo zauwazylam dzis rano ze moje piersi zrobily sie bolesne przy dotyku i takie jakies jakby ciezsze... O czywiscie wiem ze moze to byc rowniez oznaka zblizajacej sie @ ale jestem poprostu ciekawa czy moglby to byc juz objaw ciazy... Poza tym zauwazylam ze czesciej chodze siku ale wiem ze to bez sensu... Przeciez to by bylo za szybko...
A tak w ogole to witam w nowym dniu wszystkie Starajace sie i wszystkie Mamuski !!!
A tak w ogole to witam w nowym dniu wszystkie Starajace sie i wszystkie Mamuski !!!
Czesc Dziewczyny !!! Mam pytanie: czy mozliwe jest odczuwanie pewnych objawow ciazy jeszcze przed terminem spodziewanej miesiaczki ??? Zastanawia mnie to bo zauwazylam dzis rano ze moje piersi zrobily sie bolesne przy dotyku i takie jakies jakby ciezsze... O czywiscie wiem ze moze to byc rowniez oznaka zblizajacej sie @ ale jestem poprostu ciekawa czy moglby to byc juz objaw ciazy... Poza tym zauwazylam ze czesciej chodze siku ale wiem ze to bez sensu... Przeciez to by bylo za szybko...
Kochana ja dzisiaj zobaczyłam upragnione dwie kreseczki!!! :-):-):-)
i objawów prawie nie ma.. fakt piersi na kilka dni przed zaczęły dziwnie pokłuwać i nabrzmiały, bolały pod pachami a reszte jak na okres
Zajączek81
Fanka BB :)
Gratuluje Camelia jeszcze raz z całego serducha
Mam pytanko - jak długo się staraliście z mężem o o fasolkę??
Moje Słoneczko dzisiaj wróciło i zabieramy się do, jakże przyjemnej, pracy:-)
Miłego dnia
Mam pytanko - jak długo się staraliście z mężem o o fasolkę??
Moje Słoneczko dzisiaj wróciło i zabieramy się do, jakże przyjemnej, pracy:-)
Miłego dnia
Zajączek81
Fanka BB :)
Dominiko, ja też tak miałam... Piersi bola mnie przed okresem mniej więcej tydz wcześniej. Ostatnio zaczęły praktycznie już 2/3 dni po owulacji. Do tego sikanie, senność, zapachy i ból. Pomyślałam że to bez sensu, bo przecież za wcześniej, ale oczywiście przegrzebałam cały internet żeby znaleźć uzasadnienie swoich podejrzeń. I byłam niemal pewna że juz się udało... Dopóki nie dostałam @... takiej obfitej, jakby chciała mi rozwiać wszelkie wątpliwości że jednak jestem w ciąży...
Ale ale... nie chcę ci zabierać tej nadziei, bo wierzę w to że jesteś w ciaży:-) Na pewno;-) trzymam kciuki
Ale ale... nie chcę ci zabierać tej nadziei, bo wierzę w to że jesteś w ciaży:-) Na pewno;-) trzymam kciuki
reklama
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Dominika88 u mnie pierwsze co wydało mi się wskazywać na ciąże poza bolącymi piersiami (które i tak bola zawsze przed okresem) to była taka przebarwiona kreska pionowa biegnąca od spojenia łonowego do pępka. Nie miałam jej wcześniej. A teraz mam dwie kreseczki na teście. Czy któraś z was tez miała takie przebarwienie?