reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
gosia8422 to że lekarz nic nie widzi to może oznaczac ze jest jeszcze za wcześnie... Jeżli testy wychodzą pozytywne i nie masz @ to wszystko jest na dobrej drodze. Wg mnie powinnaś powtórzyc za kilka dni wizytę, może wtedy będzie już coś więcej widac. Moja koleżnaka miała podobnie, testy pozytywne, a lekarz nic nie widział. Okazało się że płód był za mały ale na kolejnej wizycie już było go wiac :-) trzymam kciuki!!! :tak:

smutna_ps ja widzę na wszystkich testach słabą kreseczkę :-) To na pewno to!!! :tak:

Kurczę, jeśli tego 13dc miałam owulację a 12 się przytulałam z moim lubym to szanse są spore... Nieźle, nieźle ;-)

Pozdrowionka dla Was!!!!!! Miłej niedzieli życzę :tak::-D

Gosia a jakie usg robił ci lekarz? usg dopochwowe? bo takie jest podobno dokładniejsze. Ja wybieram sie w czwartek do lekarza i tez sie zastanawiam czy nie za wczesnie ale pierwsza ciąża obumarła w 8 tygodniu :-(dlatego mimo wszystko wole pójść wcześniej.

lenka2910 tak mialam robione usg pochwowe i nic nie wykazalo.powiedzial lekaz ze jest za wczesnie a drugo wizyte mam w czwartek:-) .pozdrawiam

Boże, jak ja bym chciała żeby się Wam wszystkim udało (mnie oczywiście też :)) i żeby wszystkie kreseczki na testach oznaczały ciąże. Wtedy ja miałabym bardziej pozytywne nastawienie;-)

Boże, jak ja bym chciała żeby się Wam wszystkim udało (mnie oczywiście też :)) i żeby wszystkie kreseczki na testach oznaczały ciąże. Wtedy ja miałabym bardziej pozytywne nastawienie;-)

Ojjj tak, ja też bardzo bym chciała aby Wam wszystkim sie udało :tak: No i mi... :-D

gosia8422 na pewno wszystko będzie w porządku, zobaczysz !!! Koniecznie napisz w czwartek co powiedział Ci lekarz ;-)

lenka 2910 strasznie przykro mi z powodu Twojej obumarłej ciąży (zresztą tak samo w przypadku gosi8422) :-( Mam nadzieję, że teraz będziecie miały duuużo szczęścia i wszystko powiedzie się tak jak powinno :tak:

Pozdrawiam :-D:-D:-D

Szkoda że te pare lat temu gdy przechodziłam te straszne chwile nie wiedziałam że, istnieje taka strona internetowa. Mam nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze, ale lęki mam straszne.Pozdrawiam i ciesze się że tu trafiłam :-)

reklama
czekam do czwartku strasznie niecierpliwie i wtedy bende wszystko wiedziec mam nadzieje ze wszystko bendzie dobrze.pozdrawiam pa.

Do góry