reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Ja też widze nak każdym dwie kreseczki ale ta druga słabo widoczna. Wydaje mi sie że za jakieś cztery dni powinnas powtórzyc test.

powtarzam w poniedziałek, a potem we wtorek.
w środe jest termin @ i jak jej nie będzie to kolejny test i beta ;)

Czy to normalne że ta druga kreska na teście może nie mieć aż tak intensywnego koloru, a mimo to jest się w ciąży? We wtorkowym teście wyszła mało intensywna tak jak u smutna ps, a dzisiaj bardziej wyrazna ale nie tak intesywnego różowego koloru. Miała któraś z was tak?Czy to też ciaża?

Czy to normalne że ta druga kreska na teście może nie mieć aż tak intensywnego koloru, a mimo to jest się w ciąży? We wtorkowym teście wyszła mało intensywna tak jak u smutna ps, a dzisiaj bardziej wyrazna ale nie tak intesywnego różowego koloru. Miała któraś z was tak?Czy to też ciaża?
Jak dobrze przeczytasz ulotkę to pisze ze kreska testowa może byc duzo jasniejsza od kontrolnej i oznacza wynik pozytywny:-) Gratuluje!

u mnie po staremu.temperatura nadal nie spada, a kolejny test jutro z samego rana, ale dam znać po pracy jaki wynik ;)

reklama
czesc dziewczyny jestem tu nowa i mam problem zrobilam 3testy i wyszly pozytywnie bylam u lekaza w piotek i powiedzial ze on nic niewidzi jak uwazacie czy to jest normalne a miesioczke mialam dostac 10 lutego.prosze o odpowiec bo sie troche martwie:-)

Do góry