reklama
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Ja też widze nak każdym dwie kreseczki ale ta druga słabo widoczna. Wydaje mi sie że za jakieś cztery dni powinnas powtórzyc test.
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki! :-)Ja test powtarzam jutro. Brzuszek boli jak na okres ale okresu brak juz drugi dzien.
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Czy to normalne że ta druga kreska na teście może nie mieć aż tak intensywnego koloru, a mimo to jest się w ciąży? We wtorkowym teście wyszła mało intensywna tak jak u smutna ps, a dzisiaj bardziej wyrazna ale nie tak intesywnego różowego koloru. Miała któraś z was tak?Czy to też ciaża?
vvictoria
11.06...........02.10:)))
Jak dobrze przeczytasz ulotkę to pisze ze kreska testowa może byc duzo jasniejsza od kontrolnej i oznacza wynik pozytywny:-) Gratuluje!Czy to normalne że ta druga kreska na teście może nie mieć aż tak intensywnego koloru, a mimo to jest się w ciąży? We wtorkowym teście wyszła mało intensywna tak jak u smutna ps, a dzisiaj bardziej wyrazna ale nie tak intesywnego różowego koloru. Miała któraś z was tak?Czy to też ciaża?
Powiedzcie mi ile dni po dniach płodnych można zrobić tes ciążowy, żeby jego wynik był wiarygodny??
najlepiej w dniu spodziewanej menstruacji, ale niektórez dziewczyn robia na 2-3 dni przed i tez im wychodzi...
Pozdrawiam i życze dzidziusia!
reklama
czesc dziewczyny jestem tu nowa i mam problem zrobilam 3testy i wyszly pozytywnie bylam u lekaza w piotek i powiedzial ze on nic niewidzi jak uwazacie czy to jest normalne a miesioczke mialam dostac 10 lutego.prosze o odpowiec bo sie troche martwie:-)