reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

albo może jakieś delikatne ziołowe tabletki na przeczyszczenie??

poziomki a ty poprzednie ciąże planowałaś?? czy może właśnie receptą było nieplanowanie?:-)

reklama
Były planowane uparłam się i sie jakoś udało:tak:
pomimo jakiegoś "doświadczenia" tak samo bym biegała do apteki co 2 dni po test i przecież jeżeli byłam w ciąży to potrafie przecież ją rozpoznać-a tu dupa!!

Jednak nie poleciła bym środków przeczyszczających,lepiej aktiwie.

lilith a masz jakieś podejrzenia ciążowe?? bo może faktycznie te problemy to jeden z objawów:-)

poziomki i to chyba kolejny dowód na to, ze nasze ciało to po prostu jedna wielka zagadka:-) to co starmy się dalej, nie??:-)

Dawno mnie tu nie było.. Miałam dodatkową pracę (zawsze jakieś tam groszę wpadną :-))..

Poziomki jak tam Twoje samopoczucie..?? Paskudna @ się rozkręciła..?? A tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki.. :-( Ale wierzę, że w następnym cyklu się uda, jeśli teraz nie zaciążyłaś :tak:
Karolcia, Kami to Wy jesteście z tego samego województwa co mój luby :-D Jeszcze tam nie byłam u rodzinki, ale niedługo się wybieramy ;-)
Karolcia daj znać w przyszłym tyg co z Tobą... Mam nadzieję WIELKĄ, że @ nie przyjdzie i wyjdą 2 grube krechy na teście :*

Ja mam taki problem ostatnio.. Zapisałam się do gina na przyszły tydzień.. Ale czytałam na internecie złe komentarze o niej.. I teraz się waham.. Nic mi nie dolega, ale chciałabym zrobić podstawowe badania i pogadać o naszych zamiarach.. Lepiej iść do niej (na NFZ) czy prywatnie do gina, do której mam zaufanie (ale koszt ok 150zł :-()..?? Jak myślicie..??

Dawno mnie tu nie było.. Miałam dodatkową pracę (zawsze jakieś tam groszę wpadną :-))..

Poziomki jak tam Twoje samopoczucie..?? Paskudna @ się rozkręciła..?? A tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki.. :-( Ale wierzę, że w następnym cyklu się uda, jeśli teraz nie zaciążyłaś :tak:
Karolcia, Kami to Wy jesteście z tego samego województwa co mój luby :-D Jeszcze tam nie byłam u rodzinki, ale niedługo się wybieramy ;-)
Karolcia daj znać w przyszłym tyg co z Tobą... Mam nadzieję WIELKĄ, że @ nie przyjdzie i wyjdą 2 grube krechy na teście :*

Ja mam taki problem ostatnio.. Zapisałam się do gina na przyszły tydzień.. Ale czytałam na internecie złe komentarze o niej.. I teraz się waham.. Nic mi nie dolega, ale chciałabym zrobić podstawowe badania i pogadać o naszych zamiarach.. Lepiej iść do niej (na NFZ) czy prywatnie do gina, do której mam zaufanie (ale koszt ok 150zł :-()..?? Jak myślicie..??

To ja byłam, tylko coś nick mi nawalił :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
poziomki kule a my nie umiemy pościć:zawstydzona/y: już i tak staram się trzymać męża z dala co drugi dzień;-)

Aniaa_87
ja myślę żebyś spróbowała u tej lekarki z NFZ. opinie ludzi czasami są naprawdę różne i bardzo subiektywne, a nuż widelec tobie będzie odpowiadać a jakby nie było 150 zł piechotą nie chodzi:-)

Kamia jak Ty to robisz bo ja się ledwo raz w tygodniu mogę doprosić:-((ale to przez malucha który czycha;-))
Ania spróbuj jak wyczujesz że coś jest nie tak to idz prywatnie

No właśnie Kamia.. Tęż tak sądzę.. W razie czego mogę przecież iść do innej lekarki ;-) A muszę zrobić badania hormonalne.. Ehh.. Ja będę do Was często zaglądała, ale pewnie napiszę dopiero pod koniec roku :-( Dopiero wtedy będziemy się starać o dzidzię :-( Ale Was tu już nie będzie.. Trzymam za Was kciuki :*:*:* Mam nadzieję, że niedługo ujrzycie 2 grube kreski na Waszych testach :-) Ale wtedy będziecie musiały dać mi znać :tak: :-D

reklama
dziewczyny dostałam @:dry: płakac mi sie chce..juz rano wstalam to wiedzialam ze dostanme...nie chce mi sie nic...w nic juz nie wierze...my sie 2 lata kochamy bez zabezpieczenia i NIC..nie chce mi sie juz nawet starac..teraz naprawde czulam sie jak na fasolke i nic z tego chyba ciaza urojona.....boje sie isc do lekarza i porobic badania bo nie chce uslyszec najgorszego...stracilam jakiekolwiek nadzieje..niby moja mama jak byla ze mna w ciazy to 3 miesiace miala normalny okres...ale ja juz nie wierze w moja fasolke
;(

Ostatnia edycja:
Do góry