reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

poziomki najlepiej w te płodne;-)

Powiem wam dziewczyny tak: z jednej strony bardzo mi przykro, że w tym m-cu wam się nie udało (już nie wspominając o tym, że to szok, że każda z nas miała parę książkowych objawów ciąży i w żadnym przypadku to nie było to:szok:) ale z drugiej fajnie, że razem znowu będziemy się dopingować:-)
Tylko pytanko:zmieniamy wątek czy siedzimy na tym o objawach ;-)?? Bo w końcu pewnie za tydzień dwa każda z nas znów będzie mieć jakieś objawy;-)

reklama
icon1.gif
Odp: zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witam mam pytanko jestem po tabletkach odstawiłam je 7 miesięcy temu 6 mies. staralismy się i nic dostałam wspomagacz Clostilbegyt obecnie miałam cykle 28 dniowe powinnam dostać w czwartek @ ale cisza mam tylko dziwne objawy powiekszyły mi się okolice około brodawkowe brązowe bolą mnie brodawki mam jakis dziwny śluz biały troche lepki niewiem co myslec poradź cie dziewczyny jak myslicie mogło się udać ?​

Kamia Siedzimy na objawach ,nie będziemy się szukać. A faktycznie za niedługo znowu będziemy porównywać objawy:tak:.
Oczywiście że miałam na myśli dni płodne:-D

U mnie też testy na początku (2-3 tyg po mającym być okresie) testy nie dawały żadnego rezultatu. Aż w końcu dwie kreseczki pokazał test robiony ok. godz 17 po pracy :)
A za 2 dni ten wynik potwierdził ginekolog :)

icon1.gif
Odp: zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witam mam pytanko jestem po tabletkach odstawiłam je 7 miesięcy temu 6 mies. staralismy się i nic dostałam wspomagacz Clostilbegyt obecnie miałam cykle 28 dniowe powinnam dostać w czwartek @ ale cisza mam tylko dziwne objawy powiekszyły mi się okolice około brodawkowe brązowe bolą mnie brodawki mam jakis dziwny śluz biały troche lepki niewiem co myslec poradź cie dziewczyny jak myslicie mogło się udać ?​
WITAM zrób test i zobaczysz czy ci sie udało. U mnie okres spóżnił sie 2 tyg. :szok:a test neg. a cykle mam regularne . Trzymam za ciebie kciuki. Daj znać jak sie czujesz?????? pozdrawiam cie:-)

a we wcześniejszych ciążach od kiedy brałas?
Powiem wam laski, że wtym cyklu robię mały bojkot;-) nie liczę kiedy mam mieć płodne, kiedy okres itp. nie chce już na nic czekać, poprostu idę na spontan:szok: zobaczymy jakie to da efekty:-)
karolciak jak się czujesz?? coś długo nie piszesz:-( głowa do góry kochana:-)

reklama
W 1 po wizycie u gin a w 2 wcześniej.
Ja tam zawsze na spontan bo ciężko o chwile intymności i samotności:-)

Karolciak czekamy na Ciebie!!!

Do góry