reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziewczyny ja chce isc spac.. dzisiaj masakra rano bylo ok a teraz nie mam na nic sily oczy mi sie zamykaja a gdzie tam 18?? przyjde do domu zrobie obiadek i klade sie spac... @ nadal nie ma..brzuszek znowu zaczal lekko pobolewac....
i wczoraj sie mnie kolejny znajomy w pracy zapytal czy ja po nocach pracuje czy gdzie imprezuje ze tak lich wygladam:szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
A jeszcze 3 godziny w pracy...a jeszcze zeby sie cos dzialo to by mi zlecialo a tak nikogo nie ma i naprawde zaraz zasnac idzie...
jak to fasolka to mamie daje w kosc od samego poczatku to łobuz bedzie straszny7 heheh

Dopiero zobaczysz!!:tak: Bóle pleców,mega zgaga,senność 22h na dobe, obżarstwo, mdłości, płaczliwość ,rozdrażnienie, siusianie co 15 min, kopanie w pęcherz i żołądek, zachcianki w ciągu nocy, ogromny rozmiar.....:-D No a potem hektolitry tryskającego mleka,bolące sutki, nieprzespane noce, pranie,pranie,pranie:-D
Po terminie możesz zrobić sikańca o każdej porze.

i tak mi ciazy nie obrzydzilas hehehe z jednej stron bol itp ale i tak jaka to radosc:) juz sie nie umie doczekac poniedzialku..a dzisiaj tez nie nie dzemne bo nas znajoma na grila wyciagnela i dobrze w sumie taka pogoda ze szkoda w domku siedziec

poziomki ja też tam do samych starań nic nie mam (byle były owocne ;-)) i co u ciebie już się @ na dobre rozgościła??
karolciak to może jako zfsolkowana sprzedaj nam jakiś patent na sukces? ;-)

Dziewczyny mam dziwne pytanie.. i nie wiem jak je do konca wytlumaczyc :D Od jakiś dwóch dni mam uczucie, że potrzebuje do kibelka ale w zasadzie nie mam po co iść, tylko takie dziwne uczucie ciśnięcia. Nie chodzi tu o zaparcie. Do tego często dochodzą gazy i spuchnięty jakby od skurczu brzuch.
Mam nadzieję, że jako tako to wyjaśniłam :D Ktoś wie, co może być tego przyczyną??

kurcze trochę nic mi do głowy nie przychodzi,ale na pewno nie są to dolegliwości jelitowe??? :confused:

Kamia Rozkręciła się ale i tak nie jest taka jak zawsze:baffled:
Cholera ja mam 2 a i tak nie mam recepty:-D
Karolciak ja Cię tylko powoli oswajam:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heh, no sama już nie wiem, niby uczucie jak przy zatwardzeniu ale wydaje mi się, że nie musze do kibelka.. ja ogólnie od dawien dawna miewam tylko "luzne" sprawy, ze tak to ujme i nie pamiętam już co to zatwardzenie :D Ach, ale temat znalazłam ;/

reklama
Jeżeli jesteś zafasolkowana to możesz mieć najzwyklejsze zatwardzenie:tak:
Spróbuj jeść więcej błonnika.

Ostatnia edycja:
Do góry