reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No tak ja tez nie lubie jak sie moja bierze za cos mojkego a ja niestety z nia mieszkma!!!!! masakra..ale teraz moi rodzice wyjechali na dwa miesace i mieszkamy u nich SAMI i jestem przeszczesliwa... i po wakacjach trzeba bedzie myslec cos zeby juz na swoje isc ale ciezko z kasa...w kredyt sie bedziemy musieli wpakowac no ale co zrobic takie czasy.
a ja dzisiaj sie czuje bardzo dobrze jak narazie nic mi nie dolega nic nie boli i jest ok..tylko troche katarek mam....

dziekuje wam za wiare w moja fasolke heh jak bede zaciazona to bedzie wasza zasluga:-p

Hahahahahahaha:-D Tylko mężu tego nie mów!:-)
Testujesz w pon??????

My kupiliśmy mały domek na wsi bo na mieszkanie w Wawie to 400tys trza mieć,a poza tym na wsi jest suuuuuuuuuper

Jak nie bedzie @ to w poniedzialek albo pojde na betke albo zrobie tesik chociaz dla pewnosci wole to pierwsze:tak: ja mieszkam na śląsku wiec niestety w poblizu tu nie ma za bardzo wsi...tez bym z checia mieszkala na wsi w gorach jedynie mam domek wiec jak weekend wolny to smigamy tam odpoczywac.. a dla dzieci to raj na wsi mieszkac a nie tak jak tu w blokach caly czas albo dzieci na placu zabaw w piaskownicy gdzie pieski robia...a ak to sie ma swoj maly domek mozna sobie na ogrodku posiedziec a nie tylko w czterech scianach.. az ci zazdoszcze:tak:

Ja sobie też:-D W warszawie nie da się wychować zdrowych na umyśle,nie ćpających dzieci!!! Dlatego uciekliśmy 100km
Po ogródku chodze na bosaka:-) i Gabi zresztą też. Taki domek w górach to suuuuuuuper!!

tez mamy ten domek 100 km od nas. Tutaj tak samo niektore dzielnice to strach tam mieszkac bo z dzieci przesteppcy by wyrosly...towarzystwo super..

karolciak miło się dowiedzieć, ze z jednego województwa pochodzimy:-) poziomki zazdroszczę życia na wsi:-) wygląda na to, że w tym cyklu znowu będziemy się razem dopingować:-)

reklama
Do góry