reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dziewczyny dostałam @:dry: płakac mi sie chce..juz rano wstalam to wiedzialam ze dostanme...nie chce mi sie nic...w nic juz nie wierze...my sie 2 lata kochamy bez zabezpieczenia i NIC..nie chce mi sie juz nawet starac..teraz naprawde czulam sie jak na fasolke i nic z tego chyba ciaza urojona.....boje sie isc do lekarza i porobic badania bo nie chce uslyszec najgorszego...stracilam jakiekolwiek nadzieje..niby moja mama jak byla ze mna w ciazy to 3 miesiace miala normalny okres...ale ja juz nie wierze w moja fasolke
;(

Karolciak szkoda straszna,pocieszać Cię nie będę bo to i tak wiele nie da.
Musisz odżałować i podreptać do gin i powiedzieć że się staracie od 2 lat,może da Ci coś co pomoże. Na pewno zasleci też badania,ale kochana najczęstszym problemem jest blokada w głowie. Zbadaj też faceta.
Na prawde nie bój się wizyty u lekarza bo odwlekanie nic nie da a na pewno okaże się że to nic poważnego!!!
Trudno już wymagać cierpliwości od Ciebie ,ale MUSISZ wierzyć że będzie dobrze!!
SSSSSSSSSStrasznie mocno Cię przytulam!!!!!

reklama
Karolciak bardzo mi przykro, że @ przyszłam ale nie można się poddawać. Teraz nadszedl nowy cykl przytulanek i korzystać z tego trzeba ;p A stosujesz testy owulacyjne lub inna metode?? [ npr ].
Ja objawy mam, ale swego czasu gdy sie staralismy tez je mialam, to takie urojki. Temp. mi dzis spadla wiec @ sie pojawi. Ja zaczynam staranka dopiero w przyszlym cyklu, temu czekam na ta @. Co prawda idealnie w dniu owulki bylo przytulanko wiec to by byla raczej wpadkowa fasolka a na to nie licze :)
MIlego dnia dziewczyny i pamietajcie by sie nie poddawac, choc sama wiem jakie to wielkie rozczarowanie.. Trzymam mocno za was kciuki by nowe cykle byly owocne.

lilith ma racje z przytulanka trzeba korzystać bo taki bezstresowy sex to sama przyjemność:tak:

Kiedy tak bardzo się chce, wyczekuje się każdego objawu i czasami wyolbrzymia. Ja też miałam teraz wszystkie objawy i nawet mąż powiedział że fasolka będzie bo tak się czuje,a @ jednak przyszła:dry:

Ja zaraz zwariuje.. modle się wręcz by ta @ przyszła bo tak mi źle :( z tym, że niedobrze to juz tak przed @ bywało, bo zmiana hormonów, ale mam dość bóli w krzyżu, siedzieć nie mogę :( a co gorsza podbrzusze tylko lekko boli.. i jak na złość zaś mi skóra schnąć zaczęła [ jestem alergiczką ]. Myślę, że ta @ będzie ogromna i tak mnie zaleje, że się nie pozbieram :D NIe wiem jak to może tak być by od 04.07 tak bolało :(

Mnie w tym cyklu bolało 2 tygodnie przed, a normalnie boli dopiero godz przed.
Walnij sobie no-spe , a Ty nie mieszkasz w Pl???? Ew coś rozkurczowego:tak:,powinno pomóc.

W UK mieszkam :)
Nie mam nospy :( Biore magnez a i tak chwilowo pomaga, nie wiem, czy nospa na bóle krzyża by coś zdziałała :D
Do jutra jakoś przemęcze oby tylko reszta rodziny mnie zniosła do tego czasu :D

Rodzina kocha to wytrzyma:-)
No-spa na ból pleców nie pomoże ale działa rozkurczowo, mi ból tak promieniuje że oprócz krzyża boli mnie jeszcze biodro i noga do kolana a po no-spie jest lepiej:-)
Jak się żyje w UK??????

Ha! przyszła ta wstrętna @, jednak się doczekałam, co prawda wcześniej ale na prawdę sie ciesze. Oby w tym cyklu nie przyszła :D

W UK.. to zależy, pod pewnymi wzgledami duzo lepiej, pod innymi gorzej. Ogolnie jednak nie jest sie u siebie, wiec dosc obco.

MIlego dnia dziewczyny, lece do sklepu i na spacerek pozniej, potem pewnie jakies cwiczenia etc, to zleci caly dzionek.

karolciak nie wiem co mam ci napisać bo sama wiem, że w takiej chwili nic nie pociesza. Potul się po prostu do męża i sobie najnormalniej w świecie popłacz:-( i na pewno pójdź w najbliższym czasie do lekarza i poproś o jakiś zestaw badań na poziom hormonów itp. i spróbuj (sama wiem jakie to trudne) dalej mieć nadzieję:-)

poziomki jak to robię?? Ja to chyba nic specjalnego nie robię, mój mąż bardziej narzuca takie tempo;-) ale teraz jak będziecie się starać to chcąc nie chcąc częściej się będzie musiał mąż do ciebie poprzytulać;-)

reklama
Kamia Umówię się z nim na konkretne dni:-D

Karolciak uszy do góry, wkońcu napewno się uda, trzeba w to wierzyć. Wybierz piękny suwaczek i wszystkie razem odliczamy od nowa:tak:

Do góry