reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Tak samo jak ty nie miałam takiego plamienia a miesiączki mam baaaardzo obfite i też nie wiem jak mam to rozumieć

a Tobie (pytam jaką doświadczoną dwukrotnie zaciążoną;-)) wydaje się, ze mogę być w ciąży??

Dawno Ci mówiłam żebyś zrobiła badanie:tak: oczywiście że możesz być w ciąży a Twoje objawy na to wskazuja.
Dodatkowy stres jest Ci nie potrzebny jeżeli jesteś to będziesz się cieszyła z fasolki a jeżeli nie to też będziesz miała pewność . Dopóki nie masz pewności może twoje objawy są spowodowane nadzieją.;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobietki witam was w ten upalny dzionek:-)
No niestety się wziełam i rozkrwawiłam:-(,nie tak bardzo jak zawsze ale...
Wczoraj czułam się wyjątkowo paskudnie,nie mogłam stać bo nie miałam siły:dry:
Dzisiaj może troche lepiej. Na pocieszenie mąż mi przywiózł teściową(teściowa mieszka z kotem na 50m),która stwierdziła że panuje nieporządek:wściekła/y: ale niestety jest nas 5 osób w tym 2 małych dzieci(a Gabi jest jak tornado:-D),babcia która prędzej pogra w pasjansa niż coś ogarnie,mój mąż to tego już nie musze tłumaczyć:-D,a i jeszcze 2 psy:confused:, w niezbyt dużym domku. Myślałam że ją udusze !!!:wściekła/y: Czułam się jak by mnie ktoś przejechał!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Kamiai bylas na betce??
poziomki jak tam te dziwne plamienia??
mnie cos katar rozklada...w nocy spac nie potrafie budze sie sama od sobie o 5 ranooo a ja spioch jestem i mnie ciezko z lozka wyciagnac.. snia mi sie rozne rzeczy ze nie mam stanika..jakies dzieci itp oszalec idzie...

heh no w tym samym czasie chyba napisalysmy:-):-)
buuu a to wstretna @!!!!! nie teraz to w nastepnym cyklu napewno sie uda:tak: a tesciowe no sa bardzo kochane.. heh to masz wesolo jak dwa pieski jeszcze do tego... ja mam psa i kota i nie potrafie z nimi ogarnac tych wszytskich ich kłaków bo lenia sie niemilosiernie a jak wroce z pracy zawsze jest cos porozwalane...to tesiowa zagarnij do sprzatania:tak: by Ci pomogla zamiast Cie denerwowac:p

reklama
Do góry