reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Byle do piątku i nie ma się co denerwowac bo dzidzia w brzuszku tez sie stresuje:tak: to jak sie umawiamy jak do piatku nie bedzie @ to idziemy na badanko czy za tydzien w poniedzialek?:) we dwie bedzie nam razniej;-)

poziomki uszy do góry!!!!!!!!!!!!!! Ja tam w ogóle w te badania nie wierze;-) kule w końcu przeczucie kobity też coś znaczy, nie???:-) karolciak22 ja trzymam kciukasy i życzę fasolki jak stąd do............................ tamtąd:-) poziomki chyba o moje plamienia pytałaś;-) więc tak dziś niby trzeci dzień okresu a na tamponie dosłownie 3 a słownie TRZY brązowe plamki:szok: a pozo tym ogólny wstręt do jedzenia i cały czas senność i ból głowy

BĘDZIE FASOLKA JAK NIC!!!!!!!!:-D
Ja jestem zmęczona ,sikam tyle że się odwodnie wkońcu:-) wściekam się na wszystko i piersi mnie bolą:dry:

Oczywiście:-) Czytałam że zarodek może zagniezdzić się nawet po 19 dniach:confused:,mój może jest leniuszkiem:-D
Ten wczorajszy ostry ból brzucha to może implantacja????

a no:tak:
Siusiania sobie nie wymyśliłam:-)

Widze że wszyskie dziewczyny się wczasują:-D
Prawie cały dzień śpie i boli mnie brzuch:dry:, kurcze ledwo się ruszam:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No i co tam u Was dziewczyny? Czekam na dalszy rozwój wypadków ;-) Co prawda jeszcze trochę musi upłynąć czas, ale wierzcie mi, że czekam na Wasze wyniki równie niecierpliwie jak Wy :tak:
Poziomki mam nadzieję, że jutro odpoczniesz od wszystkiego :* Musisz teraz duuużo odpoczywać kochana :-)

Do góry