reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Dołączam się. Moja pierwsza ciążą. Dopiero początek. Mdli mnie, mam zachciewajki, a nie wymiotuje jedynie po lodach. Non stop chodzę zmęczona. Najchętniej przesypiałabym całe dnie. Jak na razie ciąża tylko wiadoma z testu. Mój ginekolog wraca dopiero 12 lipca z urlopu, więc wtedy będę miała potwierdzenie. Mam straszne wahania nastroju. Raz się śmieję, a za chwilę płaczę. Musi to śmiesznie wyglądać. Mój tż powiedział mi, że jak tak będzie przez 9 miesięcy to on zwariuje :-D. Liczę na to, ale, że zwariuje na punkcie małego szkrabka. :-)

Powiem Wam, że tak naprawdę to już się pogubiłam. Bo to albo pierwszy tydzień, albo 5 tydzień. Ostatni okres miałam 21 czerwca, choć było to raczej plamienie troszkę obfitsze ( przytulanki 16 czerwca i 24 czerwca). Wcześniejsza była 26 maja ( sexik był 10 i 12 maja). Pójdę do lekarza to się dowiem, choć trochę mnie to denerwuje, że nie wiem który to tydzień. Może wy coś mi doradzicie??
Gratki!:-)

Jako poczatek ciazy przyjmuje sie pierwszy dzien ostatniej @ (tej w maju):tak:

Cześć dziewczyny,zrobiłam dzisiaj betke i wynik wyszedł identyczny jak poprzednio:szok:
I o co chodzi???? Dała bym sobie głowe uciąć że w ciąży jestem,ale może się mylę.
Czy bhcg i hcg może po 5 dniach wyjść identyczne????:confused:
ZGŁUPIAŁAM!!!!!!!!! Macie jakiś pomysł???

Karolciak jak Twoje plamienia?

Aniaa-czekam na dobre wieści;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Poziomki to zależy jaki masz wyniki bety. Lekarka nie napisała Ci norm?

Muszę spadać do pracy.. Zażyłam już 2 No-spy, ale brzuch dalej boli :-( Dobrze, że jutro wolne, to sobie odpocznę.. Do wieczorka dziewczyny ;-)

Przepraszam!!! rzeczywiście:zawstydzona/y:
wynik hcg <1.00 a beta 0.065
Sliwka! to super!
Ja mam wszystkie objawy,wieczorem sprawdze może też mam śliwkę:-)
Po porodzie nie przypatrywałam się dokładnie swoim cyklom,ale zrobiłam to dzisiaj i są troche nieregularne,ok 30 dni a nie 28.
Mam nadzieje że po prostu było jeszcze za wcześnie.
W takim razie nie wtorek a piątek mam termin @

No to kochaniutka w ten sam dzien mamy dostac @(tzn nie dostac) . Jestem wykonczona w pracy nic nie mysle i wszytsko zle robie masakra i tyllko kierowniczka dzwoni co nie tak hehe i nawetpowiedziala dzisiaj ze ma juz mnie dosyc hehehe a co ja mam jej powiedziec ze jestem taka rozkojarzona bo moze bede miec dzidziusia?? lol a niestety ja pracuje w agencji pocztowej wiec tu trzeba miec glowe na karku a ja tego w ostatnich niach nie potrafie a tu duza odpowiedzialnopsc na mnie ciazy. a ja glupia nawet zamiast kubek po kawie umyc w plynie to w mydle w plynie i sie dziwie skad mam taka pompke do plyny;/ makabra juz sama nie moge ze soba wytrzymac. ale jade w te gory i sobie odpoczzne od tej pracy to moze mi sie polepszy:)

a skoro masz taki wyniek a @ masz miec dopierwo w piatek to chyba bardzo duze prawdopodobienstwo ze to bobo bo sama mi mowilas ze mozna kilka dni przed spodziewana @ zrobic a tobie zostal jeszcze tydzien:>
a moje sutki z dnia na dzien sie powiekszaja.... prosze trzymajcie kciuki za fosolinke:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podobno 3 dni przed najwcześniej. Troche mi smutmo:-(.M mówi że też nie wierzy w te wyniki,i że podobnie się Gabrysia objawiała.

reklama
poziomkinie smuc sie bo nie masz czym:happy2: usmiech prosze:) to sama mowisz ze najwczesniej 3 dni przed a zrobilas 7 dni przed:)
wiec prosze sie nie dziwic:) trzymam mocno kciukasy:tak:

Do góry