reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Zobaczymy jak będzie jutro.. Ale już wątpię abym była w ciąży :-( Odezwę się jutro. Brzuch mnie rozbolał i idę się położyć.. Miłego wieczorku kochane :-)

Krakowianka GRATULACJE
Ania:-( Jeżeli nie teraz to w nastepnym cyklu napewno:) Jestem z Toba:):)
poziomki to tylko my teraz czekmy na @ :(
Mi sie dzisiaj snilo ze zrobilam ta betke i wyszlo ponad 100:) Ah moglam sie wcale nie budzic... i jeszcze jakies *******ki ze autem jechalam i nie mialam hamulcow:O zaraz musze sprawdzic co to znaczy... dzisiaj rano mierzylam tylko pod pacha mialam 37 wiec na dole bylo ok 37,5 :szok:
Wogole strasznie mnie meczy kichanie zawsze na wiosne mialam jak kwitna te wszytskie kwiatki ale teraz to masakra a czytalam ze u alergikow podczas ciazy objawy moga byc duzo wieksze. ja nigdy nie bylam u alergika bo mi tam to zbytnio nie doskwieralo jak kichnelam kilka razy w ciagu dnia a teraz masakra. a to nie przeziebienie napewno ale martwie sie czy ta tempka nie jest z tego katarku:(
a moje narzady rozrodcze od wczoraj wygladaja jak sliwka..sine i wogole... naszczescie dzisiaj po pracy jade z odzinka w gory i wroce w niedziele wiec moze troche szybciej ten czas zleci....

heheh fajna cenzura a ja tylko napisalam pi er doł ki :p hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie ;-) U mnie wszystko rozkręciło się tak jak zawsze, nie wiem jak dam rady wytrzymać w pracy (zawsze pierwsze 2 dni są najgorsze, tak jak teraz) :no: Doszłam do wniosku z chłopakiem, że starania odłożymy do zaręczyn (w październiku), a do tego czasu pójdę na różne badania, zacznę bardziej dbać o siebie (rzucę palenie ;-)) i pogadam z lekarzem :-) Ale i tak będę Was podczytywać, trzymam bardzo mocno kciuki :*
Poziomki, Karolciak22 dajcie koniecznie znać jak poszło testowanko, ale jestem pewna, że Wam się udało w tym cyklu :tak: Powodzenia kochane :*

reklama
Dołączam się. Moja pierwsza ciążą. Dopiero początek. Mdli mnie, mam zachciewajki, a nie wymiotuje jedynie po lodach. Non stop chodzę zmęczona. Najchętniej przesypiałabym całe dnie. Jak na razie ciąża tylko wiadoma z testu. Mój ginekolog wraca dopiero 12 lipca z urlopu, więc wtedy będę miała potwierdzenie. Mam straszne wahania nastroju. Raz się śmieję, a za chwilę płaczę. Musi to śmiesznie wyglądać. Mój tż powiedział mi, że jak tak będzie przez 9 miesięcy to on zwariuje :-D. Liczę na to, ale, że zwariuje na punkcie małego szkrabka. :-)

Powiem Wam, że tak naprawdę to już się pogubiłam. Bo to albo pierwszy tydzień, albo 5 tydzień. Ostatni okres miałam 21 czerwca, choć było to raczej plamienie troszkę obfitsze ( przytulanki 16 czerwca i 24 czerwca). Wcześniejsza była 26 maja ( sexik był 10 i 12 maja). Pójdę do lekarza to się dowiem, choć trochę mnie to denerwuje, że nie wiem który to tydzień. Może wy coś mi doradzicie??

Ostatnia edycja:
Do góry