reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

to ty jutro już będziesz wiedziała??:-) tydzień po owulacji zaczęły mnie kłuć jajniki i miałam bardzo dużo śluzu, teraz od kilku dni ok 14, 15 jestem tak spiąca, że muszę się przespać bo inaczej nie jestem w stanie myśleć, od kilku dni nie mam apetytu i nic mi nie smakuje, no i ta reakcja na piwko dzisiaj, od poniedziałku cały czas boli mnie głowa, no i jeszcze jest dziwna sprawa bo jestem dość szczupłą osobą wręcz płaską a od jakiegoś tygodnia mój mąż powtarza, że mam jakiś taki zaokrąglony brzuch, siusiam częściej no i ogólnie jestem taka rozmemłana;-) no ale wczoraj niby dostałam ten okres, który wcale okresu nie przypomina:szok: boję się znowu napalać:-(

reklama
Kochana nie napalaj się tylko zrób badanko jak nic się nie znieni.
ja jak jestem w ciąży to prawie od razu zmieniam rozmiar:-D
Twoje objawy pasują:-)

poziomki jesteś moim zbawieniem na te dni:-) poobserwuje sobie jeszcze ten "okres" przez weekend i jak się nic nie zmieni to w pon pójdę na betę:-) a powiedz bo w coś kojarzę, że w którymś poście pisałaś, ze ci sikane testy nie wychodziły, dobrze kojarzę?

Tak,zawsze marzyłam że tak jak w filmach pokażę mężowi TEN właśnie test z 2 krechami:-D
i nic z tego nigdy mi nie wyszedł:baffled: ! ciążę potwierdziłam u gin, a w 2 poszłam na bete.
Tyle testów zmarnowałam ,że szkoda gadać

wiem o czym mówisz bo też zawsze tak sobie wyobrażałam powiedzenie mężowi o dzidziusiu:-) a tak trzeba pokazać wynik za lab:-) a wiesz w sumie czemu tak u ciebie było? duża załamka była jak wychodziła jedna krecha?

Tragedziana,ale jak się już udało to nie miałam głowu żeby pytać gina dlaczego tak jest:confused:
Z badania i tak nic nie zrozumie,kup małe buciki:-).
Mój chodzi ze mną na badania więc nici i z bucików;-)
.

Kochana ja już cię tu nie eksploatuje tutaj na forum bo będziesz miała mnie dość;-) dzięki za wszystkie słowa otuchy:-) fajnego masz męża, że chodzi z Toba na badania;-) koniecznie pisz jak będziesz wiedziała co i jak:-)buziole:-*

Ależ jestem wściekła :wściekła/y: O mało co nie pokłóciłam się z szefową :no:
Krakowianka85 GRATULACJĘ!!!! Wpadaj dalej do nas ;-) Trzymam kciukasy za szybkie i wspaniałe 9 m-cy :-)

Dziewczyny mam takie pytanie.. Jak byłam w pracy to zobaczyłam na papierze malutką plamkę koloru jasno-różowego :baffled: Do terminu @ mam jeszcze 2 dni (albo 4).. Oby to nie było to :-(

Coś ty fajnie się gada:-)
No fajnego mam męża:-D
Jutro ok 12 będą wyniki mam nadzieje że takie jak myślę:happy2:
Cały czas biegam siusiu i boli mnie brzuch jak przy @
W razie co to wal jak w dym!!:tak: I tak co jakiś czas zaglądam ;-) Buziole

Na razie się nie denerwuj!!! A na wkładce coś było? Musisz poobserwować,pewnie nie ma się czym przejmować:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Właśnie nie.. To była taka malutka kropelka, że prawie jej nie zauważyłam.. Na papierze była toaletowym... Ehh.. Coś czuję, że chyba nici z dzidziusia.. :-:)-:)-(
Ale trzymam za Was baaardzo mocno kciuki :*

Do góry