reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

poziomki Ładnie ,Ładnie oby tak dalej:p pokaz zdjecie porownamy sobie:-D:-D
Ja juz widze jaka by radocha byla w mojej rodzinie... moi rodzice nie sa jeszcze dziadkami ani mojego D tez nie:p wiec trzeba ich wziasc z zaskoczenia a co okazja to tylko mowia jak by fajnie bylo miec wnuka:tak:

reklama
poziomki jesteś kochana, że tak mnie pocieszasz:-) karolciak22 u mnie w rodzinie jest podobna sytuacja i też wszyscy zagadaują ;-) kule dziwna sprawa. Nie chcę szukać sensacji ale od wczoraj mam @ a tak brzuch mnie prawie nie boli (a zawsze przy okresie opakowanie tabletek na dzień to była norma), cały czas chodzę śpiąca (przerwa w pisaniu na forum to była drzemka), tak jak zawsze było obficie tak teraz góra dwa tampony na dzień i sorki za sugestywność ale to jest bardziej brązowawe niż taka typowa krew a teraz na poprawę humoru chciałam łyknąć piwka (doszłam do wniosku, że skoro i tak się nie udało to mogę) i po dwóch łykach zwróciłam wszystko w toalecie:szok:

Obiecałam, że dam znać. ;) Beta HCG - 21! :) Więc to póki co bardzo wczesna ciąża. :) Więcej w wątku "Starania by zostać mamą w 2011r.".

KAMIA Kochana suuuuuuuuper!!! rzygaj do woli:-D
Włóż podpaskę i zobacz jak to wygląda po kilku godzinach
Mnie tak boli brzuch że ledwo siedze:baffled:,i siusiam co 20 min!!!:tak:

Krakowianka GRATULACJE I CAŁUSKI!!!!

a myślisz, że u mnie to jest jeszcze jakaś szansa???:szok: poziomki mi tu coś od ciebie pachnie;-) porządną ciążą;-)

zrobiłam tak jak mówiłaś z ta podpaską i dziwna sprawa bo jak zmieniałam tampon to po 5 godzinach miałam na nim dwie małe brązowe plamki:szok: jak żyje to takiego okresu nie miałam:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ha Ha może mężczyzna!!!:-)
Doszliśmy z M do wniosku że trudno jutro jutro zahaczymy o lab i zgage jeszcze mam ojjjjjjjjjjjjj;-)
A te moje cycuchy:-D
Na początku ciąży zdarzają się plamienia,jakie miałaś do tej pory@?

z cycuchów to się pewnie mąż cieszy co??;-) ja ci mówię, że ciąża jak nic;-) moje okresy wcześniej?? Ból brzucha taki, że mdlałam i lądowałam w pierwszym dniu na pogotowiu na zastrzyk przeciw bólowy, obfite tak, że przez 2 pierwsze dni nie mogłam nadążyć ze zmianą podpasek a jak szłam do toalety to..... szkoda gadać ile krwi było:szok: (jeszcze raz sorki za opisy;-) ) a teraz właściwie nie czuje się jakbym miała @ a to co wylatuje to nie krew tylko jakieś takie brązowawe.

reklama
To wygląda jak rasowe plamienie,jak się nic nie zmieni to zrób bete-będziesz pewnwa!!:tak:
Na początku ciąży zdażają się plamienia w tym czasie co @.
Nie przejmuj się opisami;-)
Jak spytałam M czy mi piersi urosły to tylko znacząco się uśmiechnął:-D
A Ty jak się poza tym czujesz????

Do góry