reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cześć dziewczynki. Ale się dziś rozpisałyście :-D Właśnie wróciłam z pracy. Miałam takiego powera, że przez cały dzień sprzątałam. Ale jak na chwile usiadłam, to same oczy mi się zamykały :no:
Karolciak22 Jakby co, to miałabym tp. na 7.03 czyli dzień przed Dniem Kobiet :tak: (a urodzinki mam 10.04 więc obie jesteśmy Barankami ;-)).

Poziomka
: skoro z Gabi tak szybko zaciążyłaś to może tym razem też tak będzie :* Trzymam za Was mocno kciuki, aby czerwiec okazał się TYM miesiącem :)

Krakowianka85
: tak jak poziomka pisała, najlepiej zrobić badanie krwi, wynik będzie 100% wiarygodny. Czekam na wiadomość od Ciebie jakie wyniki będą :*

reklama
Dobrze kochana :* Od razu daj znać :)

Ehh.. Zawsze miałam objawy PMS najwyżej 2 dni przed @.. A już mam prawie tydzień :/ Dziś mnie tak zakuło w dole brzucha, że myślałam, że padnę tam :-( Powinnam mieć teraz wolne do poniedziałku, ale kierowniczka chciała, żebym przyszła jutro i w piątek :wściekła/y: Czas poszukać nowej pracy..

Miejmy nadzieję. Ja przez cały dzień jestem nieprzytomna i poszła bum lulu

ja miałam,zawsze dzień przed a teraz czuje się podle tydzień przed

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Może to akurat TO :) Jutro lub w piątek idę na rozmowę w sprawie pracy :tak: Napisali do mnie z ogłoszenia hehe dobrze by było dostać tą pracę :-)

Też bym chciała jutro się dowiedzieć :-) A muszę czekać do środy :wściekła/y:

He He ja do wtorku:wściekła/y:. Oszaleć można dlaczego od razu nie można wiedzieć????
Przecież stres przyszłej mamie nie służy :-D

A jakaś fajna ta praca???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
W Kefirku. Ale może uda mi się wrócić do poprzedniej w ciucholandzie. Zarabiałam tam 1600zl/netto.. Głupia byłam, że zrezygnowałam :wściekła/y:
W sumie też mogłabym testować we wtorek (@ powinna być między sobotą, a poniedziałkiem) :-) Ale chyba poczekam do środy.. Ok, idę się kąpać i lulać. Oczy same mi się zamykają.. Miłego wieczorku i do jutra :* papa ;-)

Do góry