reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja z Gabrysią miałam nadrzerke, w ciąże zaszłam w 2 cyklu a i ciąża była książkowa.:-)
Z Gochą nie miałam a problemów tyle że szkoda gadać:-((3 ostatnie mc w szpitalu)

reklama
A przy Gosi tez mialas nadzerke? Ja slyszalam ze po wypalance moga byc straszne problemy w 3 trymestrze ciazy...a bym chyba tego nie przezyla jakbym stracila dziecko

Przy Gabrysi miałam.
Nie ma nic gorszego niż strata dziecka:-(,wszystko jedno w jakim czasie.
Ale nie myślmy o najgorszym!!!
Kurcze piersi mam takie że aż miło popatrzeć:-D:-D:-D

hihi ja na swoje tez teraz lubie popatrzec i sie dziwic:tak: to bedziemy rodzic w tym samym miesiacu:tak:

Mi wypada 18 marca gdyby co:p:p:p:p:p

Ostatnia edycja:
cyba marzec a nie czerwiec hehe.. chyba ze masz ciaze 12 miesieczna:p:p:)

Fajnie by bylo dolaczyc do tematu marcóweczek a ja mam urodziny 4 kwietnia to bym miala prezencjik:):):) A marzec fajny termin... cieplutko sie bedzie robilo na spacerki sie bedzie chodzilo:):):) ahhh ale byloby pieknie:) Ty juz masz dwie pociechy wiec gratuluje:*:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marcóweczek nie widziałam jeszcze na forum,musimy chyba założyć:-)
Termin z Gabi miałam na 21.10 a urodziny mam 20.10 a i tak urodziła się 29.10:-)

Przede wszytstkim miałam gigantyczą pewność że jetem w ciąży;-),zanim pokazały to badania.
Z Gosią to już nie pamiętam (minęło 11 lat),a z Gabi pełniejsze piersi,zawroty głowy prawie że omdlenia(praktycznie od razu)
Ogólne złe samopoczucie.i apetyt.

Kochama spadam do tyrki,odezwe się po powrocie:-).
Papapapap

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry