reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Heh ja juz tez kilka razy mialam nadzieje ze jestem w ciazy.. ale tym razem od owulacji caly czas kluja te jajniki i kluja...a ostatnio jak sie przytulalam z moim D to stwierdzil ze tak mokro jeszcze tam nie bylo.... i sama czuje ze mam tego sluzu jak nigdy...
dziewczyny zeby nam sie udalo:):):):):)

reklama
Aniaa:no: nie wolno tracic nadzieji. ja nie wiem czy w ciazy ma byc duzo sluzu czy nie chodzi o to ze jest inaczej niz zawsze. A kazdy organizm jest inny i kazda kobieta moze miec inne objawy.. jedna moze nie miec wcale a druga moze miec. Albo sobie wmawiac ze ma jak np mozliwe ze ja:)
Co do sluzu to ja nie mam go duzo na zewnatrz ale w srodku jest mokro strasznie i tylko przy siusiu on sobie wyplywa a tak to zadko:) glowa do gory moja droga:)

Każda z nas jest inna,są dziewczyny które nie mają żadnych objawów do dnia spodziewanej @.
Nie dajmy się zwariować!!:-)
Bądzmy dobrej myśli

Sluz i u mnie zagościł ale też najwięcej jest go przy siusianiu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję dziewczyny za pocieszenie :*:*:* No niby nie ma tam "pustyni", ale czytałam, że na początku ciąży jest go więcej.. Więc już nie wiem :-( Dopóki wstrętna @ nie przyjdzie, to nie mogę się poddać.. Może jeszcze się zwiększy ;-)

Jutro z rana też zmierzę.. Może będzie dalej taka temp.. Ehh.. Jeszcze mam dziś do pracy iść, a strasznie mi się nie chcę :/ Najchętniej to bym położyła się do łóżka..;-)

reklama
Do góry