reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Heh ja juz tez kilka razy mialam nadzieje ze jestem w ciazy.. ale tym razem od owulacji caly czas kluja te jajniki i kluja...a ostatnio jak sie przytulalam z moim D to stwierdzil ze tak mokro jeszcze tam nie bylo.... i sama czuje ze mam tego sluzu jak nigdy...
dziewczyny zeby nam sie udalo:):):):):)

reklama
Aniaa:no: nie wolno tracic nadzieji. ja nie wiem czy w ciazy ma byc duzo sluzu czy nie chodzi o to ze jest inaczej niz zawsze. A kazdy organizm jest inny i kazda kobieta moze miec inne objawy.. jedna moze nie miec wcale a druga moze miec. Albo sobie wmawiac ze ma jak np mozliwe ze ja:)
Co do sluzu to ja nie mam go duzo na zewnatrz ale w srodku jest mokro strasznie i tylko przy siusiu on sobie wyplywa a tak to zadko:) glowa do gory moja droga:)

Każda z nas jest inna,są dziewczyny które nie mają żadnych objawów do dnia spodziewanej @.
Nie dajmy się zwariować!!:-)
Bądzmy dobrej myśli

Sluz i u mnie zagościł ale też najwięcej jest go przy siusianiu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję dziewczyny za pocieszenie :*:*:* No niby nie ma tam "pustyni", ale czytałam, że na początku ciąży jest go więcej.. Więc już nie wiem :-( Dopóki wstrętna @ nie przyjdzie, to nie mogę się poddać.. Może jeszcze się zwiększy ;-)

Jutro z rana też zmierzę.. Może będzie dalej taka temp.. Ehh.. Jeszcze mam dziś do pracy iść, a strasznie mi się nie chcę :/ Najchętniej to bym położyła się do łóżka..;-)

reklama
Do góry