reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

My przytulamy sie 2 lata bez zadnych zabezpieczen i nic.. a to pierwszy cykl kiedy zaczelam obserwowac kiedy moze byc owulacja... teraz jesli dostane wstretna @ bede prowadzic wszytskie obserwacje. ale wolalabym jej nie dostac:-( a mierzysz temperaturke? Ja wczoraj mialam 37,5 a dzisiaj 36,7 i nie wiem co juz o tym myslec.. czy po owulacji a przed zagniezdzeniem moze spasc?? :confused:

reklama
Dziewczyny wiem, że tak wcześnie nie ma żadnych objawów, ale nie mogę myśleć o niczym innym.. :-( Jestem bardzo niecierpliwa :zawstydzona/y: Chciałam się zapytać, czy ból jajników 8 dni po współżyciu może oznaczać zagnieżdżenie zarodka? @ powinnam mieć ok 3-5 lipca, więc jeszcze zostało czasu. Takie bóle miałam przeważnie tuż przed.. I tak się zastanawiam czy to może być TO...:tak:

J ci nie odpowiem bo sama jestem ciekawa juz mnie tydzien kluje... to juz po owulacji wiec dziwne... ja powinnam dostac @ ok 9 lipca wiec mamy podobnie

W takim razie trzymam kciuki za dobrą nowinę :* Mam nadzieję, że oboje zobaczymy dwie kreseczki na teście :tak: Ja będę testować 6-go lub 7-go lipca.. O ile wstrętna @ nie przyjdzie :wściekła/y: Jeszcze tyyle czasu :-(

Witam się z rana

Bywałam i tu więc napiszę, że beta tym razem się potwierdziła, wyszło 998.0 i na poniedziałek dopiero mam lekarza, szybciej nie idę bo jeszcze mnie z kwitkiem odeślą, na razie nie widzę nic niepokojącego u siebie więc zaczekam na wizytę:-)

Trzymam &&&&&& za was dziewczyny

Cześć dziewczyny ja spodziewam a raczej nie spodziewam się @ 06.06.
Mam mdłości,zawroty głowy,jestem okropnie rozkojarzona,mam tamp powyżej 37,dużo częściej siusiam,zaparcia.... no i mam przeczucie jak poprzednim razem-wiedziałam wcześniej niż pokazały to testy i badania lekarskie.
Zrobiłam jednak wczoraj bete 9 dni przed @. Nic nie wyszło:wściekła/y:
Pewnie za wcześnie na test:-(

poziomki Nie martw się.. moze faktycznie za wczesnie.. skoro masz przeczucia to wierze w Twoja fasoleczke i 3mam mocno kciuki:happy2: ja dzisiaj rano mialam 36,7 i nie wiem czy to moze wykluczac ciaze? w godzinach popoludniowych mam po 37,5 a nie jestem przeziebiona ani nic:) cały czas mam klucia i pobolewania w podbrzuszu, rowniez zaparcia, sisiu tez czesciej chodze, i moje sutki sa ogromne:confused:
gniesia gratulacje!!!!!!!!!!:happy2: daj znac po wizycie co i jak z fasolka:) ale Ci zazdroszcze:*:*:*
Ania a my dalej czekamy... tylko jak ten czas się ciągnie:(

Z chęcią bym usnęła i obudziła się dopiero w dniu spodziewanej @
Podwyższona temp była głównym objawem w mojej poprzedniej ciąży.Piersi też mnie trochę pobolewają
Super że jest z kim o tym pogadać:-)
Mam nadzieje że niedługo pogadamy na forum marcowych mam:tak:

reklama
karolciak22 Czekamy, czekamy.. Chciałabym mieć więcej cierpliwości :zawstydzona/y: Też mam dziś kłucia tak jak Ty i od wczoraj tak jakby sutki mnie zaczęły boleć (ale tylko przy dotyku). Nie chcę się za bardzo nakręcać, bo kiedyś miałam prawie wszystkie podręcznikowe objawy i nic z tego nie wyszło :-( Ale najbardziej nie dają mi spokoju właśnie te "ciągnące" jajniki. Nigdy nie miałam aż tak wcześnie..

Do góry