reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

bedzie dobrze mama05 moja znajoma pierwszy miech po odstawieniu odpusciła sobie by nie mieć bliźniąt, a w 2 już była fasolka :) więc podejrzewam że u Ciebie będzie podobnie :) buziaki!! ja jestem dobrej myśli :)

reklama
ja się czuję dobrze, mdli mnie zawsze na wieczór, ale 2 razy zwróciłam rano sniadanie :D na ogół śpię, i nic mi sie nie chce :p ale mąż na delegacji, ja nie pracuję wiec jest mi dobrze, tylko z psem na spacer muszę chodzić - no troche ruchu nie zaszkodzi ;)
buziaki!

Witam dziewczęta! :-) Po pierwsze trzymam kciuki za wszystkie staraczki! :tak: Ja mam tylko pytanko, bo jest Was tu wiele, które są mamami, albo będą wkrótce. :-) Kiedy testować? 14 dni po domniemanej owulacji jest OK czy lepiej później? Nie chciałabym się tym razem zbyt wcześnie nakręcać i pytam dla pewności. :-)
Pozdrawiam gorąco!

CZESC DZIEWCZYNKI;-):tak:
slomiana wdowa- czyli klasyczne objawy ciazowe:tak::-D:-Djakies przeczucia KTO w brzuszku gości???:-)

mary-beth- mysle ,ze najlepiej poczekaj do dnia @ jak nie przyjdzie to na drugi dzien z
porannych siuśków rób test i daj szybko znac :tak:;-)a kiedy masz termin @???sciskam mocno!!

w dniu spodziewanej miesiączki albo nawet kilka dni później :)
Tak byłoby najlepiej, ale ja niestety mam nieregularne cykle. Stąd i termin owulacji jest tylko domniemany... :confused: :eek: I tak się zastanawiałam, czy 14 dni po owulacji (domniemanej) test już coś pokazuje.
Jeśli nie zafasolkowaliśmy w tym cyklu, to chyba zacznę stosować testy owulacyjne... ;-)

reklama
Do góry