reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MARY-BETH- no to uper,ze u Was starania na calego=-dzialajcie ale pamietaj-luzik;-):tak::tak:
a u mnie????jak widzisz nie mam juz suwaczka od hormonów:-D:-Dwczoraj wzielam ostatnia tabletke i teraz czekam na @ i jak dostane to w 10 dniu cyklu ide do ginek.zeby zobaczyl czy jest jakis pecherzyk:tak:no i jakby byly 2 to nie bedziemy dzialac bo ja 2 dzieci mam i blizniaki to raczej nie dziekuje;-):-Dtrzebaby bylo autobus dla naszej rodziny kupic;-)tak czy tak niedlugo zaczynamy!!!

reklama
czesc dziewczyny widze ze rozwija sie wotek pomalu,,,milo mi ,ja jeszcze nie mam @ test nastepny robie kolo czwartku,,1 byl negatywny

No i jedna kreska była znowu. Generalnie mam zepsuty dzień i wszystko mnie denerwuje. Daje sobie spokój na razie to nie na moje nerwy. Może szybciej nam to wyjdzie jak się nie będziemy tak przykładać. Poczekamy na wpadkę chcianą, o ile taka istnieje, i o ile mogę tak to nazwać, i o ile ktokolwiek wie o co mi chodzi. I jeszcze w tak popsuty dzień, zadzwoniła moja kuzynka, że wpadła i muszą się spieszyć ze ślubem, oczywiście się cieszę, ale póki co we mnie więcej jest złości niż radości. Ona nie bardzo tyle co poszła na studia... Ktoś nie chce i ma, a my chcemy i nie mamy. Całe życie ciągnie się za mną pech i nawet na tej płaszczyźnie mojego życia daje się we znaki. Czekam, aż kiedyś odpuści, o ile odpuści. Trzeba się cieszyć z tego co się ma, jak mawia moja mama... Nic trzymam kciuki za was dziewczyny, będę tutaj zaglądać, dlatego nie zapomnijcie napisać newsa z dobrymi wieściami. Pozdrawiam ciepło!

hej studentka123 wiem jak takie "wesołe" nowiny mogą poprawiać humory. Ja tylko co chwilke słyszałam,że ta koleżanka jest w ciąży a jedna to już z 3cim dzieckiem, i pytanie do mnie: a ty kiedy? i człowieka aż zrzera, latka lecą wiec już nie wypada mówić że jeszcze mam czas. i dam Ci jedną rade dużo luzu przy staraniach naprawdę pomaga bo stresy i robieni etego na rozkaz traci całkowity romantyzm, a jeszcze jak lekarz powiedział może bloknąć jajca :D czyli pękanie jajeczek- przezyłam wiem co mówie. Nic trzymam kciuki!
mama05 masz moje wsparcie i też trzymam kciukasy za jajca :) niech bedzie ich wiecej - będzie wiadome że jajniki pracują, u mnie było w cyklu zafasolkowanym 2 a wczesniej było ich 9 bo byłam po clo, i co jest 1 dzidzius :) trzymam kciuki!

icon1.gif
Odp: zajść w ciążę po antykoncepcji...

Dziewczyny ja takie długie cykle mam od czasu jak skończyłam z tabletkami od paru dni lecz nie za każdym razem zauważam bardzo bladziutki róż w śluzie nic mnie nie boli nie swędzi niewiem co to do gina chodze prywatnie bo NFZ to szkoda czasu sama niewiem co to jak policzyłam i sprawdzam testami owulacyjnym to owulka pada na 19 zobaczymy co to dalej bedzie pozdrawiam i trzymam kciukasy za nas wszystkie

studentka123 uda sie na pewno w najmniej spodziewanym momencie :-) wiem, ze humor teraz beznadziejny, a i pogoda nie pomaga, ale z calego serca zycze duuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzoooooooooooooo pozytywnych mysli :-) !!!!!!!!!!
Ja @ powinnam dostac miedzy jutrem a piatkiem i chyba niestety sie pojawi...niby samopoczucie nienajlepsze, ale nie nastawiam sie juz tak jak na poczatku...ehhh...ale trzymam kciuki i tak za kazda z nas:-)

Hej dziewczyny. trzymama za Was mocno kciuki, żeby wasze testy wychodziły pozytywne. ;-) Ja jak widać już zafasolkowałam drugi raz. Nie planowaliśmy dzieciaka już teraz, ale sam się zaplanował więc się cieszymy ;-) Życzę Wam taki właśnie miłych niespodzianek jaka mnie się przytrafiła ;-)

reklama
slomiana wdowa- dziekuje Ci za wsparcie:))) !!!!! bardzo sie przyda :) czyli rozumiem ze w ciaze udalo sie zajsc w cyklu gdy bralas Clo??? ja teraz czekam na @ po odstawieniu hormonów i kilka dni po @ zaczynamy....
i teraz mam mysli -i chcialabym i boje sie :))

Do góry