reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no trza potwierdzić betą, a 2 sprawa to to by nie było poronienia :/ nie chce zaś tego przechodzić, i nie pojade już (jestem chrzestną) na komunie do chrześniaka bo to jakieś 520 km czyli bedzie to cos koło 10 tc, nie chce ryzykować :/

no trza potwierdzić betą, a 2 sprawa to to by nie było poronienia :/ nie chce zaś tego przechodzić, i nie pojade już (jestem chrzestną) na komunie do chrześniaka bo to jakieś 520 km czyli bedzie to cos koło 10 tc, nie chce ryzykować :/
masz racje -nieryzykuj-napisz nam jakie mialas objawy-nam sie to przyda:-)kiedy idziesz na bete??ciesze sie razem z Toba!!

masz racje -nieryzykuj-napisz nam jakie mialas objawy-nam sie to przyda:-)kiedy idziesz na bete??ciesze sie razem z Toba!!
jem jem jem, zawroty głowy od tygodnia noi ból piersi całych, a sutki jakby szpilki ktoś wbijał. Noi sikam jakoś cześciej- choć moze nie (?)i ślinotok - fuj
Boże daj mi je urodzić!

na bete pojade jutro dziś ide poprostu spac:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobieto pisałam już ja juz ponad 3 lata siedze w tych staraniach czyli teraz by szedł 40 ty cykl,a Ty marudzis zże 2 - phi, troche pokory i cierpliwości :) po HSG i histeroskopii to myslałam że tylko wytną mi jajniki. Lecze stale tarczyce. ale widzisz mieszanka nr 1 Klimuszki to jest to 2 raz się sprawdziła, byle bym czegoś nie spaprała to będzie ok. Noi wola najwyzszego! a tam do góry to juz prosby za prośbami szły, widac sam Najwyzszy ma mnie dość :D i na odczepke :) tak pozwolił

Kobieto pisałam już ja juz ponad 3 lata siedze w tych staraniach czyli teraz by szedł 40 ty cykl,a Ty marudzis zże 2 - phi, troche pokory i cierpliwości :) po HSG i histeroskopii to myslałam że tylko wytną mi jajniki. Lecze stale tarczyce. ale widzisz mieszanka nr 1 Klimuszki to jest to 2 raz się sprawdziła, byle bym czegoś nie spaprała to będzie ok. Noi wola najwyzszego! a tam do góry to juz prosby za prośbami szły, widac sam Najwyzszy ma mnie dość :D i na odczepke :) tak pozwolił
o jeku przepraszam jakos mi to umknelo!trzymam kcikasy dla ciebie teraz sie uda 100%:-):-):-):-):-) kiedy masz termin na@?

ups pomylka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
SLOMIANA WDOWA-jak juz wstaniesz to przyjmij raz jeszcze moje Gratulacje tymbardziej skoro tyle czasu sie staraliscie i jak widac cierpliwosc i ziola dzialaja cuda:tak:bedzie wszystko dobrze,trzymam &&&&&&&&& i czekam na ciazowe fluidki-ja zaczynam w czerwcu...

Do góry