reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no trza potwierdzić betą, a 2 sprawa to to by nie było poronienia :/ nie chce zaś tego przechodzić, i nie pojade już (jestem chrzestną) na komunie do chrześniaka bo to jakieś 520 km czyli bedzie to cos koło 10 tc, nie chce ryzykować :/

no trza potwierdzić betą, a 2 sprawa to to by nie było poronienia :/ nie chce zaś tego przechodzić, i nie pojade już (jestem chrzestną) na komunie do chrześniaka bo to jakieś 520 km czyli bedzie to cos koło 10 tc, nie chce ryzykować :/
masz racje -nieryzykuj-napisz nam jakie mialas objawy-nam sie to przyda:-)kiedy idziesz na bete??ciesze sie razem z Toba!!

masz racje -nieryzykuj-napisz nam jakie mialas objawy-nam sie to przyda:-)kiedy idziesz na bete??ciesze sie razem z Toba!!
jem jem jem, zawroty głowy od tygodnia noi ból piersi całych, a sutki jakby szpilki ktoś wbijał. Noi sikam jakoś cześciej- choć moze nie (?)i ślinotok - fuj
Boże daj mi je urodzić!

na bete pojade jutro dziś ide poprostu spac:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobieto pisałam już ja juz ponad 3 lata siedze w tych staraniach czyli teraz by szedł 40 ty cykl,a Ty marudzis zże 2 - phi, troche pokory i cierpliwości :) po HSG i histeroskopii to myslałam że tylko wytną mi jajniki. Lecze stale tarczyce. ale widzisz mieszanka nr 1 Klimuszki to jest to 2 raz się sprawdziła, byle bym czegoś nie spaprała to będzie ok. Noi wola najwyzszego! a tam do góry to juz prosby za prośbami szły, widac sam Najwyzszy ma mnie dość :D i na odczepke :) tak pozwolił

Kobieto pisałam już ja juz ponad 3 lata siedze w tych staraniach czyli teraz by szedł 40 ty cykl,a Ty marudzis zże 2 - phi, troche pokory i cierpliwości :) po HSG i histeroskopii to myslałam że tylko wytną mi jajniki. Lecze stale tarczyce. ale widzisz mieszanka nr 1 Klimuszki to jest to 2 raz się sprawdziła, byle bym czegoś nie spaprała to będzie ok. Noi wola najwyzszego! a tam do góry to juz prosby za prośbami szły, widac sam Najwyzszy ma mnie dość :D i na odczepke :) tak pozwolił
o jeku przepraszam jakos mi to umknelo!trzymam kcikasy dla ciebie teraz sie uda 100%:-):-):-):-):-) kiedy masz termin na@?

ups pomylka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
SLOMIANA WDOWA-jak juz wstaniesz to przyjmij raz jeszcze moje Gratulacje tymbardziej skoro tyle czasu sie staraliscie i jak widac cierpliwosc i ziola dzialaja cuda:tak:bedzie wszystko dobrze,trzymam &&&&&&&&& i czekam na ciazowe fluidki-ja zaczynam w czerwcu...

Do góry