reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja też testa zrobiłam (głupia) przecież wiadomo że IUI sie nie udało ale ta naiwność ludzka nie ma końca w tych sprawach. zastanawiam się czy brać tab anty przez miesiac moze to jakos da kopa jajnikom i jaja beda pękać... Co o tym myslicie?
Pozdrawiaski!

mama05 dziekuje serdecznie :) choc brzusio przestal pobolewac no i sluzu bialego duzo nie ma a tak mialam w tamtej ciazy wiec obstawiam ze chyba lipa ... dzisiaj mam 10 dzien po owu... ostatnie testy jak bylam w ciazy wyszly mi blade w 12d po owu... teraz sobie kupilam cztery od czwartku sobie robie dzien w dzien zeby sprawdzic w razie czego ile dpo bedzie wychodzily... no ale dzisiaj tez nie wyszedl :( jelsi w niedziele nie wyjdzie t juz klapa.... chyba ze bedzie watpliwy to betke zrobie.... ogole to juz dzisiaj bym poszla ale wyplaty jeszcze nie ma a nie mam od kogo pozyczyc kaski... a tak bym juz poszla i na popoludnie[/B]by bylo...

slomiana wdowa no niestety masz racje ludzka naiwnosc i nadzieja nie zna granic... :(

MISSIISS- domyslam sie jak bardzo chcesz byc znowu w cizy i urodzic szczesliwie- ja po poronieniu oszalalam na tym punkcie!!!!!zeszlo nam 8 m-cy.......moze gdybym troche odpuscila to udaloby sie szybciej,ale jak tu odpuscic jak sie tak bardzo pragnie. i kochane to nie naiwnosc kaze Wam robic testy-to nadzieja...bedziemy mamuśkami-zobaczycie!!!!!!!!bedziemy...

reklama
Do góry